Napisano 15 Maj 200321 l mam naprawde duza prosbe czy wie ktos jak zrobic aby cos roslo np. drzewa.....jezeli ktos mnie niebardzo rozumie to chodzi mi o efekt z katedry.......
Napisano 16 Maj 200321 l Nie uzywal skryptu GROW... tylko autor (Adam \'ASD\' Wierzchowski) tego skryptu zwrocil sie z takim zapytaniem do Pana Tomasza B., uzyskal odpowiedz i sam napisal skrypt :) A skrypt GROW mozesz sciagnac ze strony, na ktorej obecnie sie znajdujesz :D Pozdrawiam Gith
Napisano 18 Maj 200321 l :D Sorki tylko Cie poprawialem, nie czuj sie urazony bo wierz mi ze tego nie chcialem. Jeszcze raz pszepłaszam [winko] Gith
Napisano 22 Maj 200321 l Autor teraz po dluzszych probach doszedlem do wniosku ze ten grow jest \"troche\" niestbilny!!!!!!!! a recznie cos mi nie specjalnie wychodzi........
Napisano 22 Maj 200321 l Zastosuj patch deform - i animuj procent przesunięcia wsględem spline\'a. Moze o coś takiego ci chodzi - podobnie było w katedrze - moment kiedy gostek dochodzi do przepaści i sekunde przed tym jak opiera laske o ziemie