Napisano 6 Czerwiec 200222 l Hmm witam wszystkich co tutaj zagladneli i z gory dziekuje za odpowiedz ... Mam pytanie: jak uzyskac glebie w brazilu 0.2.6, tak aby obiekty blizej kamery byly wyrazne a odlegle rozmyte ? Czy tylko opcja depth of field (czy jakos tak) to umozliwia ? jak ustawic i za co sa odpowiedzialne znajdujace sie tam opcje ? Ta opcja jest moze i dobra ale bardzo czasochlonna, czy sa moze jakies przykladowe ustawienia (niewiele pochlaniajace czasu) a dajace dobre rezultaty ?
Napisano 24 Czerwiec 200222 l X-Dof 2 by Exile.. na bank pomoze.. szybko i sprawnie.. nie znam niczego lepszego..czytelny manual.. i intuicyjne ustawianie.. pozdrawiam fotoas
Napisano 19 Sierpień 200222 l tak .. tylko z kad wziasc tego x-dof\'a .. w kazie niema , e donkey tez nie znajduje ? moze jakis dobry czlowiek posiada jakies informacje co do zdobycia dzialajacej wersji (ni koniecznie legalnej ;P) x-dof a ;)
Napisano 7 Luty 200322 l a czy Dobry Czlowiek jest jeszce w posiadaniu wyzej wspomnianego pluginu i czy mogly takze i mnie przeslac?
Napisano 9 Luty 200322 l Opis DOFa w brazilu dostępny jest na mojej stronie - http://www.zsm.bochnia.pl/~mt/arts_view.php?nr=13 Zapraszam... :-)))