ultima Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 Czesc zamierzam zrobic z kolega film o CS dla jego klanu i jeszsze nigdy nie bralem sie pozadnei za animacje i chcialbym wiedziec jak wyeksportowac film z 3ds zeby mial przez roczyste tlo albo co znim zrobic zeby mial takie tlo jezeli w 3ds sie nei da DZIEKI Z GORY
ultima Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy luz :) a moglbys krok po kroku powiedziec mi jak to zrobic plz
.ai Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 Wyrenderuj animacje do sekwencji plików np. *.tga albo *.rpf i odchacz przy tym zapis kanału alpha(w ustawieniach danego formatu), potem w pakiecie do kompozycji podstawisz sobie inne tło.
Leru Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 ultima8 -> zmień temat wątku, zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i umieść wątek w odpowiednim miejscu bo tu nie pasuje.
ultima Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Napisano 20 Kwiecień 2005 Jak zrobilem tak jak wy mwoiliscie , to zamaist jednego pliku naimacji zrobiily mi sie wielie plikow tego formatu i co teraz mam z tymi plikami zrobic
misiold Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 ultima8 przenieś wątek albo co...a co do twojego problemu to już ci powiedzieli tylko jak ci się dzieli połącz je np. w adobe premiere.
Rekomendowane odpowiedzi