Napisano 19 Kwiecień 200519 l Soory jesili pisze nie do tematu ale mam problem O to on, chcem wlaczyci Ale pochwili pojawia sie 3ds MAX script czy co tam (Macro_Rector.mcr) i co mam robici??? Instalowanie nanowo nic nie daje!!! P.S Mam tesz prblem ze czasami ekran robi sie czarny potem sa artefakty i ze ATI ma bład bel ble... Muj sprzeta (ale graciarnia ;( ) Ati Radeon 9250 383 Mb ramu (pszy wlaczeniu maxa zostaje ok 100-50 mb I prosecos 1720Mhz (AMD) Z góry dzieki
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Autor Halo Morze mi kto odpowie albo napisze Niepytaj o takie bzdety idioto
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Autor Dzieki Czarny ekran mialem tylko raz w tym miesiacu a pare miesiecy temu to po kilku minutach modelowania sterowniki to srawdzam co tydzieni czy sa nowe A pamieci SWAP 1923MB
Napisano 23 Kwiecień 200519 l ASY2002 napisał: O to on, chcem wlaczyci Ale pochwili pojawia sie 3ds MAX script czy co tam (Macro_Rector.mcr) i co mam robici??? hehe tez to mi z 2 razy wyskoczylo...i zrezygnowalem z reactora...sciagnij sobie darmowego simcloth'a calkiem calkiem...albo wypasionego ale nie darmowego clothfx'a...
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Autor cHE CHE JA TEZ KORZYSTAM Z simcloth ALE MAM STRASZNIE STAREGO a NIEMOGE NIGDZIE SCIAGNACI NOWEGO
Napisano 24 Kwiecień 200519 l http://www.chaosgroup.com/software/simcloth3/ a do wersji 6: http://www.highend3d.com/3dsmax/plugins/
Napisano 30 Kwiecień 200519 l Autor Kurcze teraa mam drugi problem z jednom scenom (mam nadzieje ze nielamie praw autorskich) Widaci jom w lewym gurnym rogu (kwadraty)
Napisano 30 Kwiecień 200519 l ASY2002 napisał: Kurcze teraa mam drugi problem z jednom scenom (mam nadzieje ze nielamie praw autorskich) Widaci jom w lewym gurnym rogu (kwadraty) nie wjem , morze jom pżesiwietliłesi :] nie masz tam światła pod ścianą?
Napisano 30 Kwiecień 200519 l Autor Dzieki Swiato jest tylko 1. nadworze po prawej Chodzi mi oto ze takie dziwne kwadraty sie pjawiajom (jagby pikselizacja) Zmina textur nic niedala !!! nic co prubowalem nic nie dawało!!!!