Napisano 17 Maj 200321 l Witam.......Mam pytanie jak mozna zrobic zarowke?Ja robowalem przez line obrocilem zrobila sie ladna zarowka .....Dodalem do srodka swiatlo, a zarowka miala texture przenikalna(przezroczysta) ....I nici swiatla jak nie bylo tak i nie ma.....Posze o pomoc... pozdrawaim rydz
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Jesli cię dobrze zrozumiałem i jeśli to jeszcze aktualne spróbuj zaznaczyć 2sided w materiale to znaczy chcesz widzieć żarówkę :) Dodaj kilka światel jakś lens lub do żarówki możesz przypisz glowa i powinnobyć ok.
Napisano 17 Czerwiec 200321 l ja bym dla swiatla zrobil exlude zeby nie oswietlalo zarowki bo po co a material zarowki dal samoswiecacy zeby byla jasna no i pewnie glow jak wyzej
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Fajnie wygląda glow, na samym żarniku żarówki (chyba tak się to nazywa), wtedy materiał prawie całkiem przeźroczysty i gotowe. Inna sprawa, jeśli robisz żarówke matową. Wtedy glow trzeba dać na całą bańkę. Na mojej stronie masz żarówkę, taką przeźroczystą, to możesz zobaczyć efekt:)
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor Pewie ze aktuakne :D Dziekuje za wszystkie propozycje......juz myslem ze nikt nie odezwie sie :>...To teraz mnie w domq czeka nazla zabawa (czy az tak duzo to nie :P) Chocicasz kadza proba bedzie troche trwala ale przetrwam ;p Za jakis czas sie odezwe.Thx jeszcze raz. pozdrawiam rydz