Napisano 17 Maj 200322 l Cze ludziska... :) Poszukuje tekstury drzwi wejsciowych do domu (drewnianych, najlepiej br膮zowych, nie zniszczonych)... Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... ;) niech da znac! :-))) Najlepiej, zeby to bylo zdjecie (nie musi w bardzo duzej rozdzielczosci)...
Napisano 18 Maj 200322 l z tego co pami臋tam to w Mafii s膮 takie drzwi...wystarczy tylko 艣ci膮gn膮膰 programik do otwierania spakowanych plik贸w mafii...i poszuka膰 texturki :D pozdro...
Napisano 18 Maj 200322 l wejd藕 na .............................. i wpisz \"door\" - napewno co艣 znajdziesz. Pozdrawiam. 聽
Napisano 18 Maj 200322 l Phantom - trzeba jeszcze mic mafie ;-) 聽 STANEK - no tak, najlatwiejsze rozwiazania sa najlepsze... czemu ja o tym nie pomyslalem wczesniej... ?? :)
Napisano 18 Maj 200322 l hmm...to si臋 da zrobi膰...musze tylko zainstalowa膰...a raczej znale藕膰 3 GB wolnego na dysku :P no postaram si臋 w ka偶dym razie...
Napisano 18 Maj 200322 l [email protected] wiem dok艂膮dnie o jak膮 text贸re ci chodzi...wygl膮d etc...uda艂o mi si臋 rozpakowa膰 ca艂y cab z texturami...ale jest ich 16, 386...wi臋c jak m贸g艂by艣 si臋 sprecyzowa膰 :D to mo偶e by艂o by mi 艂atwiej co艣 wybra膰 dla ciebie...o ile jush sam w necie nie znalaz艂e艣... 聽 a tutaj pare text贸rek...jedynym mankamentem tych texturek jest to 偶e chyba one s膮 za ma艂e :D i tak je powi臋kszy艂em...ka偶de drzwi maj膮 9,05kB...
Napisano 18 Maj 200322 l Dzieki - jestes wielki... a co do drzwi - potrzebuje do wizualki... musza byc w miare na czasie i nie zniszczone :-)))
Napisano 19 Maj 200322 l no to tylko tyle...albo ash tyle znalaz艂em...na czasie to one chyba nie s膮 bo gra toczy si臋 w dziejach panowania Ala Capone :D... 聽 pozdro...
Napisano 5 Czerwiec 200322 l Drzwi - mam tego troszke (spakowane ko艂o 20 MB)- mo偶e ci jako艣 podrzuce ?
Napisano 6 Czerwiec 200322 l OoOo... jakbys moogl to umiesc gdzies na serwie... niestety modemik na chatce nie pozwala na nic ambitniejszego w chatce ;-)))
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto