Napisano 17 Maj 200321 l Cze ludziska... :) Poszukuje tekstury drzwi wejsciowych do domu (drewnianych, najlepiej brązowych, nie zniszczonych)... Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... ;) niech da znac! :-))) Najlepiej, zeby to bylo zdjecie (nie musi w bardzo duzej rozdzielczosci)...
Napisano 18 Maj 200321 l z tego co pamiętam to w Mafii są takie drzwi...wystarczy tylko ściągnąć programik do otwierania spakowanych plików mafii...i poszukać texturki :D pozdro...
Napisano 18 Maj 200321 l wejdź na .............................. i wpisz \"door\" - napewno coś znajdziesz. Pozdrawiam.
Napisano 18 Maj 200321 l Phantom - trzeba jeszcze mic mafie ;-) STANEK - no tak, najlatwiejsze rozwiazania sa najlepsze... czemu ja o tym nie pomyslalem wczesniej... ?? :)
Napisano 18 Maj 200321 l hmm...to się da zrobić...musze tylko zainstalować...a raczej znaleźć 3 GB wolnego na dysku :P no postaram się w każdym razie...
Napisano 18 Maj 200321 l [email protected] wiem dokłądnie o jaką textóre ci chodzi...wygląd etc...udało mi się rozpakować cały cab z texturami...ale jest ich 16, 386...więc jak mógłbyś się sprecyzować :D to może było by mi łatwiej coś wybrać dla ciebie...o ile jush sam w necie nie znalazłeś... a tutaj pare textórek...jedynym mankamentem tych texturek jest to że chyba one są za małe :D i tak je powiększyłem...każde drzwi mają 9,05kB...
Napisano 18 Maj 200321 l Dzieki - jestes wielki... a co do drzwi - potrzebuje do wizualki... musza byc w miare na czasie i nie zniszczone :-)))
Napisano 19 Maj 200321 l no to tylko tyle...albo ash tyle znalazłem...na czasie to one chyba nie są bo gra toczy się w dziejach panowania Ala Capone :D... pozdro...
Napisano 5 Czerwiec 200321 l Drzwi - mam tego troszke (spakowane koło 20 MB)- może ci jakoś podrzuce ?
Napisano 6 Czerwiec 200321 l OoOo... jakbys moogl to umiesc gdzies na serwie... niestety modemik na chatce nie pozwala na nic ambitniejszego w chatce ;-)))