Skip to content

Featured Replies

Cze ludziska... :)

Poszukuje tekstury drzwi wejsciowych do domu (drewnianych, najlepiej brązowych, nie zniszczonych)...

Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... ;) niech da znac! :-))) Najlepiej, zeby to bylo zdjecie (nie musi w bardzo duzej rozdzielczosci)...

• Replies 13
  • Views 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

z tego co pamiętam to w Mafii są takie drzwi...wystarczy tylko ściągnąć programik do otwierania spakowanych plików mafii...i poszukać texturki :D pozdro...

Phantom - trzeba jeszcze mic mafie ;-)

STANEK - no tak, najlatwiejsze rozwiazania sa najlepsze... czemu ja o tym nie pomyslalem wczesniej... ?? :)

hmm...to się da zrobić...musze tylko zainstalować...a raczej znaleźć 3 GB wolnego na dysku :P no postaram się w każdym razie...

[email protected] wiem dokłądnie o jaką textóre ci chodzi...wygląd etc...udało mi się rozpakować cały cab z texturami...ale jest ich 16, 386...więc jak mógłbyś się sprecyzować :D to może było by mi łatwiej coś wybrać dla ciebie...o ile jush sam w necie nie znalazłeś...

a tutaj pare textórek...jedynym mankamentem tych texturek jest to że chyba one są za małe :D i tak je powiększyłem...każde drzwi mają 9,05kB...

Dzieki - jestes wielki... a co do drzwi - potrzebuje do wizualki... musza byc w miare na czasie i nie zniszczone :-)))

no to tylko tyle...albo ash tyle znalazłem...na czasie to one chyba nie są bo gra toczy się w dziejach panowania Ala Capone :D...

pozdro...

Wieeeeeelkie THX!

OoOo... jakbys moogl to umiesc gdzies na serwie... niestety modemik na chatce nie pozwala na nic ambitniejszego w chatce ;-)))