luisam Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 Czy są naszym rynku jakieś pozycje o rhinoceros??? Szukałem w ksiegarniach internetowych ale nic nie znalazlem, wiem ze sa tutoriale ale jakoś wolę sie uczyć z książki Oczywiście chodzi mi o pozycje w jezyku polskim.
luisam Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Napisano 25 Kwiecień 2005 szybko to może i było ale czy bezboleśnie :P
Big Foot Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 ja moze zapytam sie troszke szeszej, sa w polsce jakies angielskie ksiazki o rhino?
MohSETH Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Poszukaj na ebayu:) ale nie pl tylko com:)
Bzyku Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Rhino Level1 Training (ebook rhino3) Rhino Level2 Training (ebook rhino3) moim zdaniem to wystarczy sa opisane narzedzia na przykladach moze nie wszystkie ale to poprostu wychodzi w praniu , a reszty mozna sie nauczyc z ksiazek do innego podobnego softu czyli np.alias ST, solidworks itp.
Hindus Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 mając internet nie ma sensu kupować drogich książek ;) wszystko jest w necie , a jak będziesz wytrwały w końcu dojdziesz do zadowalających efektów :P - książka to nie wszystko.
luisam Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 może dla Ciebie hindus nie ma to sensu ale ja chcę coś widzieć na starość a czytanie wszystkiego na monitorze temu raczej nie sprzyja
Loozack Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Luisam, sam mam dwie książki, jedną do 3ds Maxa drugą do Photoshopa i traktuję je bardziej jako słownik pojęć niż źródło nauki, tylko ćwiczenia rozwiną twoje umiejętności, suchy tekst niestety w tym wypadku dużo nie da, co najwyżej nauczysz się trochę interface'u, ale wydawać na to od 50zł w góre chyba nie ma sensu, ja żałuję wydanych pieniędzy, mogłem przepić ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi