Napisano 23 Kwiecień 200519 l Czy są naszym rynku jakieś pozycje o rhinoceros??? Szukałem w ksiegarniach internetowych ale nic nie znalazlem, wiem ze sa tutoriale ale jakoś wolę sie uczyć z książki Oczywiście chodzi mi o pozycje w jezyku polskim.
Napisano 25 Kwiecień 200519 l ja moze zapytam sie troszke szeszej, sa w polsce jakies angielskie ksiazki o rhino?
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Rhino Level1 Training (ebook rhino3) Rhino Level2 Training (ebook rhino3) moim zdaniem to wystarczy sa opisane narzedzia na przykladach moze nie wszystkie ale to poprostu wychodzi w praniu , a reszty mozna sie nauczyc z ksiazek do innego podobnego softu czyli np.alias ST, solidworks itp.
Napisano 26 Kwiecień 200519 l mając internet nie ma sensu kupować drogich książek ;) wszystko jest w necie , a jak będziesz wytrwały w końcu dojdziesz do zadowalających efektów :P - książka to nie wszystko.
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Autor może dla Ciebie hindus nie ma to sensu ale ja chcę coś widzieć na starość a czytanie wszystkiego na monitorze temu raczej nie sprzyja
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Luisam, sam mam dwie książki, jedną do 3ds Maxa drugą do Photoshopa i traktuję je bardziej jako słownik pojęć niż źródło nauki, tylko ćwiczenia rozwiną twoje umiejętności, suchy tekst niestety w tym wypadku dużo nie da, co najwyżej nauczysz się trochę interface'u, ale wydawać na to od 50zł w góre chyba nie ma sensu, ja żałuję wydanych pieniędzy, mogłem przepić ;) pozdrawiam