Gość RufusBoss Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Witam wszystkich serdecznie Jestem tu nowym uzytkownikiem forum:) Poniższą prace wykonałem dosyć dawno w 2004 roku(do dzis za bardzo nic nie zrobiłem-studiuje maxa i niebawem tu wróce-mam nadzieje ze z konkretnym projektem) Wykonanie: bryce3D (modeling,animacja itd) Aftereffects: napisy koncowe+przejscie w klisze i rozmycie (plik jest na serwerze webpark - limit transferu :( ) http://www.rufusboss.prv.pl Proszę o opinie, sugestie itd thx [/url]
RA Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Fajne to to. Ten wszechobecny DOF tylko drazni.
Marvey Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 no troche przesadziłeś z tym dofem ale mi sie podoba
Baldack Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 (plik jest na serwerze webpark - limit transferu :( ) http://www.rufusboss.prv.pl Proszę o opinie, sugestie itd thx kurna trzeba bedzie czekac:/ a tak mam ochote:P
Marvey Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 a co już minął limit?? jeśli tak to wstawiam mirrora oczywiście jeśli autor nie ma nic przeciwko nieoficjalny mirror znaj łaske pana no już nie musisz czekać baldack
Rascal Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Calkiem przyjemna czolowka, moge smialo powiedziec ze przypadla mi do gustu. Jesli chodzi o DOF cos w nim jest :) w tym przypadku mimo wszystko wydaje sie byc uzasadniony. Jedynie mozna pomyslec nad lekka zmiena typografi pod koniec GKF.
Kris_R Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 Piękne :D Faktycznie to liternictwo na końcu i takie spłaszczenie bardzo daje w ryj... jakby nagle czar prysnął... ale początek i te przejścia w DOF'ie ") sam miodzik :) bardzo pro
goanday Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 Rzeczywiście sposób pokazania napisów psuje trochę efekt.. .a gdyby tak przepalona żarówka?? Takie „bzzzyt” i pojawia się żarzący napis? Ale mimo to przyjemne wrażenie
Generał Tatarin Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 nic dodać nic ująć, zgadzam się z przed mówcami, OK
Rekomendowane odpowiedzi