Napisano 25 Kwiecień 200519 l Na tej stronie o 3D MAXie znalazłem turtoral jak zrobić trawe... jednak on cos nie bardzo styka sie z moim programem (uzywam 3D MAX 7) chodzi o to że inaczej sa funkcje niektórych nie ma itd.... Czy ktos mógłby mi opisac jak dokładnie zrobić taką nawet ładną trawke np. taką jak na rysunku.... z góry wielkie thx....
Napisano 25 Kwiecień 200519 l do trawy moze byc grass-o-matic (poszukaj chyba nawet na max3d) albo jakis tam obiekcik bedacy zdzibulkiem ;) i scatter.albo na 3dtotal jest jakis calkiem fajny tutek.albo domalowac w fotoszopie. mozliwosci jest wiele... pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200519 l na stronie maxa byl tez tutek jak zrobic trawe przy uzyciu pluginu shag fur moze jego brak w pluginach maxa powoduje ze nie masz wszystkich opcji opisanych w tutku :)
Napisano 25 Kwiecień 200519 l taaa podaj o ktory tutorial ci chodzi a powiemy ci jak to zrobic, podejrzewam ze o ten ktory jest na glownej, czyli najprawdopodobniej nie masz vraya i stad zamieszanie
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Autor chodzi o ten turtoral... http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs173/index.php Teraz już chyba wiem o co chodzi... bo faktycznie nie mam tego plugina ... a skąd można pobrać ten plugin ?