Skocz do zawartości

Scena 3D: :: Wizualizacja - Wnętrze02 ::

Featured Replies

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 11,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ZikO ::

za pomocą plików IES możesz zasymulować różne światła np. halogen itp. W pliku są zdefiniowane wszystkie informacje o rozchodzeniu się światła. Sposób zastosowania tych plików w scenie opisałem we wcześniejszym wątku :: Wizualizacja – Wnętrze01 :: poszukaj tam. Co do roślinek to zastosowałem juz gotowe modele, są to Xfrogi

mhsf ::

vray to 1.46.15 :)

Napisano

moim zdaniem oswietlenie na 6 z plusem, tak poza tym to mi sie calosc tez podoba

Napisano
ZikO ::

za pomocą plików IES możesz zasymulować różne światła np. halogen itp. W pliku są zdefiniowane wszystkie informacje o rozchodzeniu się światła. Sposób zastosowania tych plików w scenie opisałem we wcześniejszym wątku :: Wizualizacja – Wnętrze01 :: poszukaj tam. Co do roślinek to zastosowałem juz gotowe modele, są to Xfrogi

Dzieks za info. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Projekt domu to klienta dzieło. Podał jedynie rodzaj kamienia na kominku oraz teksturę sufitu, a pozostałe elementy i kolorystyka to mój pomysł :)

Napisano

a jak wykonales te kwiatki ?? takie jak by palmy czy cos w tym rodzaju :)

Praca na 5 !!

Napisano
  • Autor

TrojkaT::

Rośliny wygenerowane za pomogą programu Xfrog (prędzej juz o tym pisałem)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.