Mario Napisano 4 Maj 2005 Autor Napisano 4 Maj 2005 ZikO :: za pomocą plików IES możesz zasymulować różne światła np. halogen itp. W pliku są zdefiniowane wszystkie informacje o rozchodzeniu się światła. Sposób zastosowania tych plików w scenie opisałem we wcześniejszym wątku :: Wizualizacja – Wnętrze01 :: poszukaj tam. Co do roślinek to zastosowałem juz gotowe modele, są to Xfrogi mhsf :: vray to 1.46.15 :)
JohnZi Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 moim zdaniem oswietlenie na 6 z plusem, tak poza tym to mi sie calosc tez podoba
ZikO Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 ZikO :: za pomocą plików IES możesz zasymulować różne światła np. halogen itp. W pliku są zdefiniowane wszystkie informacje o rozchodzeniu się światła. Sposób zastosowania tych plików w scenie opisałem we wcześniejszym wątku :: Wizualizacja – Wnętrze01 :: poszukaj tam. Co do roślinek to zastosowałem juz gotowe modele, są to Xfrogi Dzieks za info. Pozdrawiam.
tomeg Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 super realizm, swietne,o to chodzi .Czy koncept jest twój?
Mario Napisano 12 Maj 2005 Autor Napisano 12 Maj 2005 Projekt domu to klienta dzieło. Podał jedynie rodzaj kamienia na kominku oraz teksturę sufitu, a pozostałe elementy i kolorystyka to mój pomysł :)
TrojkaT Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 a jak wykonales te kwiatki ?? takie jak by palmy czy cos w tym rodzaju :) Praca na 5 !!
Mario Napisano 20 Maj 2005 Autor Napisano 20 Maj 2005 TrojkaT:: Rośliny wygenerowane za pomogą programu Xfrog (prędzej juz o tym pisałem)
Rekomendowane odpowiedzi