Napisano 27 Kwiecień 200520 l gdzie jest ta opcja bo nie moge jej znalezc "Aby zredukować złożoność siatki, rozwiń roletę Simplification i wybierz jedną z opcji"
Napisano 27 Kwiecień 200520 l wez sie troche usamodzielnij czowieku w jednym dniu zakladasz po 5 watkow z pytaniami, nie mozesz sam poszukac? nie mozesz wcisnac F1 ? i wpisac simplification? to samo bylo z booleanem w splinach.. F1 i jeszcze raz F1
Napisano 27 Kwiecień 200520 l Autor nie mam pojecia moze tak byc, dlatego napisalem zeby ktos mi pomogl, i co to jest plugin ?
Napisano 27 Kwiecień 200520 l :| plugin to mini program rozszezajacy mozliwosci drugiego programu.. daj linka do tamtad gdzie masz to cale simplification..
Napisano 27 Kwiecień 200520 l Autor no to chyba plugin http://www.batchconverter.com/PolygonCruncher-download-5589.shtml i co ja mam z n im zrobic zeby mial ja te funkcje w swoim 3ds max
Napisano 27 Kwiecień 200520 l czy ty jestes... :| nie widzisz takiego zielonego napisu DOWNLOAD? (kosztuje 108$ jezeli cie to bardzo interesuje) zeby miec narzedzia pluginu to chyba logiczne ze trzeba go zaistalowac prawda
Napisano 27 Kwiecień 200520 l Jak to skad? Musisz zaplacic, to dostaniesz pliki instalacyjne. Twoje posty osiagaja juz szczyty... [nie napisze czego, domysl sie]
Napisano 27 Kwiecień 200520 l albo jestes prowokatorem albo ... juz sam nie wiem co mam pisac ... po co wogle ci ten plugin ? wiesz do czego sluzy ? to jest optimizer siatki do modeli ... jesli nie umiesz zainstalowac pluginu to watpie zebys mial na czym ten plugin stosowac ... wiec daruj sobie pluginy do maxa i naucz sie czegos na temat modelowania bo jak przyjdzie ci cos zrobic bez pluginow to sie obudzisz z reka w nocniku ...