TrojkaT Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 gdzie jest ta opcja bo nie moge jej znalezc "Aby zredukować złożoność siatki, rozwiń roletę Simplification i wybierz jedną z opcji"
polka dot Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 wez sie troche usamodzielnij czowieku w jednym dniu zakladasz po 5 watkow z pytaniami, nie mozesz sam poszukac? nie mozesz wcisnac F1 ? i wpisac simplification? to samo bylo z booleanem w splinach.. F1 i jeszcze raz F1
TrojkaT Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 jak by bylo to chyba bym tu nie pisal ?
polka dot Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 no to moze jest to element jakiegos pluginu a nie maxa?
TrojkaT Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 nie mam pojecia moze tak byc, dlatego napisalem zeby ktos mi pomogl, i co to jest plugin ?
polka dot Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 :| plugin to mini program rozszezajacy mozliwosci drugiego programu.. daj linka do tamtad gdzie masz to cale simplification..
TrojkaT Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 no to chyba plugin http://www.batchconverter.com/PolygonCruncher-download-5589.shtml i co ja mam z n im zrobic zeby mial ja te funkcje w swoim 3ds max
polka dot Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 czy ty jestes... :| nie widzisz takiego zielonego napisu DOWNLOAD? (kosztuje 108$ jezeli cie to bardzo interesuje) zeby miec narzedzia pluginu to chyba logiczne ze trzeba go zaistalowac prawda
TrojkaT Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 skad mam go zainstalowac, sory ale jestem poczatkujacy :) ??
Chalek Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Jak to skad? Musisz zaplacic, to dostaniesz pliki instalacyjne. Twoje posty osiagaja juz szczyty... [nie napisze czego, domysl sie]
Marcin Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 albo jestes prowokatorem albo ... juz sam nie wiem co mam pisac ... po co wogle ci ten plugin ? wiesz do czego sluzy ? to jest optimizer siatki do modeli ... jesli nie umiesz zainstalowac pluginu to watpie zebys mial na czym ten plugin stosowac ... wiec daruj sobie pluginy do maxa i naucz sie czegos na temat modelowania bo jak przyjdzie ci cos zrobic bez pluginow to sie obudzisz z reka w nocniku ...
Rekomendowane odpowiedzi