Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dysponuje niewielka kwota gotowki ktora chcialbym zainwestowac w mojego potwora:P

Teraz mam 1,6+ AMD AthlonXP 256 RAM DDR GeForce2Ti... a chcialbym kupic AMD Sempron 2,4 i dokupic 256 RAM czy to Mi polepszy prace z Maxem a co wazniejsze z Rhino 3D?

POZDRAWIAM

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 770
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

polepszy, nadal nie bedzie super komfortowo, ale lepszy taki upgrade niz nic. Z drugej strony, moze lepiej odlozyc kase, dozbierac i za jakis czas zdecydowac sie na bardziej radykalny upgrade?

Napisano

Odradzam Semprony... jesli juz tak bardzo Ci zalezy lepiej uzbroic sie w Athlona 3,0Ghz na Bartonie (Semprony mają obnizone cache i mnożnik :| ) . Co do RAM'u to tak staniał, że gdy sprzedasz tą kość 256 będziesz mieć 512 za niecałe 200 zł, a pozniej dokupisz kolejną, kolejną i kolejną... Teoretyczne mógłbyś się wstrzymać jeszcze parę tygodni i poczekać na tansze Athlony 64, bo to jest zdecydowaniwe przyszłosciowy zakup ;] . Co do Twojej karty graficznej, to ekhm :P . Radzę Ci zacząć zbierać kasę, bo za miesiąc zmów będziesz musiał wymieniać. A tak btw. "Komputer to skarbonka bez dna".