asblaze Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 Witajcie... postanowiłem to zamieścić, żebyście nie zapomnieli o mnie;) Zrobiłem to też po to żeby nie wyjść w wprawy.. Tak generalnie to speed.. załosć zajeła ok 6h. Model XLP w Maxie... rig, skin i animacja w Mayce. Kodek VP6 Enjoy;) http://www.asblaze.com/forum3d/lot.avi
Busiu Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 Cze...i sorry ale kodek coś nie tak....zmień to na divix :)
Marvey Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 asblaze rzadko kto ma ten kodek lepszym rozwiązaniem będzie divx lub xvid -EDIT- zmieniłeś kodeka i to teraz ma dwa razy więcej
Marvey Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 czy to nie przypadkiem z tutka od p. lipki?? ptaszek sobie lata, tylko te ruchy ma strasznie sztuczne, jak robot i coś słabo zagarnia powietrze ogólnie 5/10 jak na semi-speed nieźle
asblaze Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Napisano 30 Kwiecień 2005 Nie... ale w efekcie końcowym bedzie maczał palce ;) no składanei skrzydeł i ruchy szyi ma za twarde... ale wczoraj tego nie widziałem ;) AAaaa... zapomniałem dodać.... żadnych referek nie miałem ;)
Kris_R Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Szkoda, że szyja się rusza jak u dzięcioła! :D Reszta jest do przyjęcia zważywszy, że to daleki plan ;) Wsiadam Ci troszku na ambicję bo stać Cię na dużo więcej...
Rekomendowane odpowiedzi