Gość Maka Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Witam mam mały problem, kiedy daje background na viewport Left i na Front, bitmapy które są takiej samej wielkosci lecz na viewports left backgrounds pokazuje się o wiele mniejszy od tego w front. W viewports backgrounds w Front i w Left ustawienia sa tak samo, dlaczego na viewports left wyskakuje mi o wiele mniejszy ? Ale zamieszalem :/ Prosze o pomoc
asblaze Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 aaahahah nic nie rozumiem... a w jaki sposób ustawiłeś wyświetlanie backgroundu?
asblaze Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 ech man.... nie pytam się "gdzie" tylko "jak" ;) masz tam ustawienia wyświetlania.... przynajmniej 6 możliwych konfiguracji... pytam jak ustawiłeś?
Gość Maka Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 Wlasnie tu masz sreena, w necie znalazlem go ale ustawienia mam takie same.
asblaze Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 cieszka sprawa.... bo nigdy nie wiesz w jakiej skali masz okno ;) wyłącz lock zoom/pan... powinno zadziałać.
Gość Maka Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 tu jest screen jak to wyglada dokladnie . Obrazki są takie same tylko nie wiem dlaczego ten na dole jest pokazany o wiele mniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi