KNYGHU Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 oto wizualizacja dla pewnego biura xxx v-ray+photoshop szybka pracka (mało detalu=mała kasa) ujęc jest wiecej ale daje tylko jedno bo reszta praktycznie taka sama. pozdrawiam zapraszam do oceny mimo ze ostatni dużo takich prac się pojawia.
buczer Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 ...ostatni dużo takich prac się pojawia. az strach zaladac ostatatni to tego dzialu :] kadr zly
siwy Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Bardzo dobra wizualka. Mam zastrzeżenia do okien-można dodać jakieś odbicie i firanke (daje dużo efektu). Ściana z prawej strony moim zdaniem za mocno się żarzy. poza tym git.
KNYGHU Napisano 4 Maj 2005 Autor Napisano 4 Maj 2005 ściana się żarzy bo takie było polecenie pracodawcy twierdzi ze "słońce ma byc jak w afryce conajmniej"
KNYGHU Napisano 5 Maj 2005 Autor Napisano 5 Maj 2005 zdecydowałem sie pokazac jeszcze to, bo tu jakies odbicie w oknach dałem
JunioR Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 spoko ale mi to takie wszystko białe i monotonne kolorki, jezeli tak mialo byc to spoko.
siwy Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Co to za okna dachowe. Nigdy takich nie widziałem. Mam katalogi producentów i nigdzie nie było takich cudów:szprosy, zrównane z dachem i cienkie ramy
MOTHMAN Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Trochę drażni tło w niskiej rozdzielczości - ma dużo szumów, no i jak to u Ciebie -mało sie dzieje na przedpolu - a w tle przed domem i za domem las gęsty ;) Ale to akurat rozumiem- nie raz już słyszałem - "tylko proszę nie pokazywać żadnych sąsiadów :D" Mi się podoba - możesz powiedzieć coś więcej o oświetleniu ? ilu świateł użyłeś itp. Kolory zdecydowanie nie są monotonne - ja bym powiedział że " jak od kodaka" :]
KNYGHU Napisano 5 Maj 2005 Autor Napisano 5 Maj 2005 no i jak to u Ciebie - mało sie dzieje na przedpolu chyba z kims mnie pomyliłes bo ja pierwszy raz taki domek pokazuje wiec to mój pierwszy render w v-ray'u a światełko jest jedno- zwykłe target direct. z kąd wzięła sie ta kompresja w tle to nie wiem bo zdjecie było w sporej rozdziałce z resztą kodakiem robione :D
MOTHMAN Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 KNYGHU przepraszam :) rzeczywiście pomyliłem Ciebie z GD18 - kurczę wasze prace wyglądają tak jakbyście siedzieli w jednym pokoju i robili wizualizacje ;)
buczer Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 mamy komentowac wizualizacje czy projekt? bo domek katalogowy kazdy widzial. nie ma sie czym chwalic. tak na przyszlosc: w regulaminie jest jasno okreslone: Dla prac nie prezentujacych projektów przeznaczone są działy Galeria 3D (Finished Works 3D), Galeria 2D (Finished works 2D) i Work in Progress (WIP)
Rekomendowane odpowiedzi