Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

oto wizualizacja dla pewnego biura xxx v-ray+photoshop

szybka pracka (mało detalu=mała kasa) ujęc jest wiecej ale daje tylko jedno bo reszta praktycznie taka sama.

pozdrawiam zapraszam do oceny mimo ze ostatni dużo takich prac się pojawia.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  KNYGHU napisał:
...ostatni dużo takich prac się pojawia.

az strach zaladac ostatatni to tego dzialu :]

kadr zly

Napisano

Bardzo dobra wizualka. Mam zastrzeżenia do okien-można dodać jakieś odbicie i firanke (daje dużo efektu). Ściana z prawej strony moim zdaniem za mocno się żarzy. poza tym git.

Napisano
  • Autor

ściana się żarzy bo takie było polecenie pracodawcy twierdzi ze "słońce ma byc jak w afryce conajmniej"

Napisano
  • Autor

zdecydowałem sie pokazac jeszcze to, bo tu jakies odbicie w oknach dałem

Napisano

spoko ale mi to takie wszystko białe i monotonne kolorki, jezeli tak mialo byc to spoko.

Napisano

Co to za okna dachowe. Nigdy takich nie widziałem. Mam katalogi producentów i nigdzie nie było takich cudów:szprosy, zrównane z dachem i cienkie ramy

Napisano

Trochę drażni tło w niskiej rozdzielczości - ma dużo szumów, no i jak to u Ciebie -mało sie dzieje na przedpolu - a w tle przed domem i za domem las gęsty ;)

Ale to akurat rozumiem- nie raz już słyszałem - "tylko proszę nie pokazywać żadnych sąsiadów :D"

Mi się podoba - możesz powiedzieć coś więcej o oświetleniu ?

ilu świateł użyłeś itp.

Kolory zdecydowanie nie są monotonne - ja bym powiedział że " jak od kodaka" :]

Napisano
  • Autor
  MOTHMAN napisał:
no i jak to u Ciebie - mało sie dzieje na przedpolu
  Cytat

chyba z kims mnie pomyliłes bo ja pierwszy raz taki domek pokazuje

wiec to mój pierwszy render w v-ray'u a światełko jest jedno- zwykłe target direct. z kąd wzięła sie ta kompresja w tle to nie wiem bo zdjecie było w sporej rozdziałce z resztą kodakiem robione :D

Napisano

KNYGHU przepraszam :) rzeczywiście pomyliłem Ciebie z GD18 - kurczę wasze prace wyglądają tak jakbyście siedzieli w jednym pokoju i robili wizualizacje ;)

Napisano

mamy komentowac wizualizacje czy projekt?

bo domek katalogowy kazdy widzial. nie ma sie czym chwalic.

tak na przyszlosc:

w regulaminie jest jasno okreslone:

Cytat
Dla prac nie prezentujacych projektów przeznaczone są działy Galeria 3D (Finished Works 3D), Galeria 2D (Finished works 2D) i Work in Progress (WIP)