Napisano 4 Maj 200519 l oto wizualizacja dla pewnego biura xxx v-ray+photoshop szybka pracka (mało detalu=mała kasa) ujęc jest wiecej ale daje tylko jedno bo reszta praktycznie taka sama. pozdrawiam zapraszam do oceny mimo ze ostatni dużo takich prac się pojawia.
Napisano 4 Maj 200519 l KNYGHU napisał: ...ostatni dużo takich prac się pojawia. az strach zaladac ostatatni to tego dzialu :] kadr zly
Napisano 4 Maj 200519 l Bardzo dobra wizualka. Mam zastrzeżenia do okien-można dodać jakieś odbicie i firanke (daje dużo efektu). Ściana z prawej strony moim zdaniem za mocno się żarzy. poza tym git.
Napisano 4 Maj 200519 l Autor ściana się żarzy bo takie było polecenie pracodawcy twierdzi ze "słońce ma byc jak w afryce conajmniej"
Napisano 5 Maj 200519 l Autor zdecydowałem sie pokazac jeszcze to, bo tu jakies odbicie w oknach dałem
Napisano 5 Maj 200519 l spoko ale mi to takie wszystko białe i monotonne kolorki, jezeli tak mialo byc to spoko.
Napisano 5 Maj 200519 l Co to za okna dachowe. Nigdy takich nie widziałem. Mam katalogi producentów i nigdzie nie było takich cudów:szprosy, zrównane z dachem i cienkie ramy
Napisano 5 Maj 200519 l Trochę drażni tło w niskiej rozdzielczości - ma dużo szumów, no i jak to u Ciebie -mało sie dzieje na przedpolu - a w tle przed domem i za domem las gęsty ;) Ale to akurat rozumiem- nie raz już słyszałem - "tylko proszę nie pokazywać żadnych sąsiadów :D" Mi się podoba - możesz powiedzieć coś więcej o oświetleniu ? ilu świateł użyłeś itp. Kolory zdecydowanie nie są monotonne - ja bym powiedział że " jak od kodaka" :]
Napisano 5 Maj 200519 l Autor MOTHMAN napisał: no i jak to u Ciebie - mało sie dzieje na przedpolu Cytat chyba z kims mnie pomyliłes bo ja pierwszy raz taki domek pokazuje wiec to mój pierwszy render w v-ray'u a światełko jest jedno- zwykłe target direct. z kąd wzięła sie ta kompresja w tle to nie wiem bo zdjecie było w sporej rozdziałce z resztą kodakiem robione :D
Napisano 5 Maj 200519 l KNYGHU przepraszam :) rzeczywiście pomyliłem Ciebie z GD18 - kurczę wasze prace wyglądają tak jakbyście siedzieli w jednym pokoju i robili wizualizacje ;)
Napisano 5 Maj 200519 l mamy komentowac wizualizacje czy projekt? bo domek katalogowy kazdy widzial. nie ma sie czym chwalic. tak na przyszlosc: w regulaminie jest jasno okreslone: Cytat Dla prac nie prezentujacych projektów przeznaczone są działy Galeria 3D (Finished Works 3D), Galeria 2D (Finished works 2D) i Work in Progress (WIP)