Skip to content

Sprzet i Max 5

Featured Replies

Mam problem z uruchomieniem max\'a w trybie D3D lub OpGL

Mam Voodoo 1 4MB

Jak ustawiam OpGL to wogole sie nie wlacza a jak D3D to wlacza mi sie sterowanie karta graficzna zamiast akceleratorem. Nie jestem pewien czy V1 obsluguje wyswietlanie w oknie.

PLZ help. Jezeli mozecie to dopiszcie jakies linki do stronek z PROSTYMI tutorialami moze byc po PL i Angielsku.

• Replies 9
  • Views 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fakt, voodoo to szit

Gdyby 3Dfx dalej istnail bylby lepszy od nVidii.

Nie zgadzam sie. A dlaczego??

ale ceny mialo fajne :) pamietam bardzo dobrze jak kupowalem voodoo3 :))

z tego co mi sie przypomina to Voodoo 1 nie wspomaga 3d w okienQ - pozdrowionka [rotfl2]

Ale osiagi Voodoosy mialy bardzo dobre! A co do wspomagania w oknach to czy da sie w jakikolwiek sposob uruchomic 3ds max 5 z wsparciem Voodoo 1 ? Aha i co proponujecie do kupienia bo mam dylemat tu polecaja radeon\'y a tam GeF\'y ja przede wszystkim gram wiec postanowilem qpic MSI GF 4 Ti 4200 128 DDR RAM AGP x8 ale czy w podobnej cenie radeony nie sa lepsze??? ostatnio czytalem ze ich technika przyda sie w przyszlych grach a GeF\'y?

Ja preferuje chipsety nVidi bo pracuje już na nich sporo czasu i wszystko oki. Bez problemowo i tak jak powinno być. Jeśli chodzi o firme karty kupiłbym tylko Leadtecka lub Gainwarda (sam mam i jest rewelka). A zastanawiałeś się na FX\'ami?? GeForce 4 nie obsługuje dobrze DirectX a to wspomaga w grach.