rowr Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Jestem tolerancyjny ale tego programu naprawde nie lubie i nie kumam jesli robie zwyklego boxa bez modyfikacji : a na rendereringu wyglada tak: dlaczego ???? jakiej funkcji trzeba uzyc by to tak nie robilo (kocham maxa u niego box to box :D) p.s. sorki za interie :P
Salvator Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 hmm pre-rendering sudvision steps opcjach yafraya? :D
rowr Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 hehe oki kolejne podejscie do wingsa: obiekt po lewej jest zrobiony w maxie wyeksportowalem go do wingsa a pozniej z wingsa znowu do maxa...i co sie stalo??????....ano sie rozpieprzyl i sie dziwne rzeczy na nim porobily DLACZEGO???? przeciez nic mu nie robilem i jak zrobic by obiekt po imporcie z wingsa byl taki jak byl a nie taki jakis posmuthowany
razor Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 rowr - w maxie w panelu modify kliknij autosmooth przy parametrze 0 (standardowo jest 45) ps: a co do samego wingsa to chyba jedyny program do ktorego siadlem i poprostu zaczalem modelowac........ wszystko maksymalnie poste i logiczne. ...no faktem jest jednak ze po pierwszym odpaleniu, zdziwilem sie ogromnie dlaczego mam wersje DOS z roku 199x i rozpoczalem poszukiwania aktualnej wersji :D . Na szczescie w miare szybko sie zorientowalem ze taki jest juz urok wygladu wingsa :)
rowr Napisano 4 Listopad 2005 Autor Napisano 4 Listopad 2005 dzieki razor jestes moim zbawicielem i osobistym chytrusem :) nie mam pojecia jak moglem o tym zapomniec[gupi rowr ,gupi]:)
Salvator Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 oj gupi, ciągle nienawidzi biednego wingsa, a to rowr źle robi :P
Rekomendowane odpowiedzi