Skocz do zawartości

A może ktoś chciałby się zrealizoać w dość dużym projekcie gry? (za free) :)

Featured Replies

Napisano

Witam tu wszystkich zainteresowanych przyłączeniem do grupy projektującej grę Killer\'s Life. Prace jak zawsze posówją się naprzód. Wszystko jest ok, ale niestety brakuje nam solidnego/solidnych grafików. Nie zrozumcie mnie źle - nie wymagamy niewiadomo czego, niestety los trafił tak że ludzie zajmujący się graficzną szatą gry, nie potrafią zbyt dużo, a do tego ciągle ociągają się z robotą. Pracujemy wszyscy za free - jedyna korzyść to właśna satysfakcja. W końcowych planach leży próba umieszczenia gry w popularnaj gazetce. Np: KS Niezbędnik, który bije rekordy popularności i sprzedaży.

Wszyscy mile widziani! :)

www.voodox.prv.pl

Piszcie pod te adresy:

[email protected]

[email protected]

Efektów na poziomie matrixa i popularnych gier proszę się nie spodziewać - w końcu to amatorka. Lecz pamiętajcie, że liczba osób do przyjęcia jest ograniczona! (ale narazie jest dużo miejsca) ;) Wysyłając maila załączcie jakiś przykład swoich umiejętności, np: zrenderowany obiekt. (gierka 2D, nic renderingowi nie mamy na przeciwko ;) )

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Miejsce głównego grafika do wzięcia - wymagana odpowiedzialność ;)

PS: Już nadeszły pierwsze maile... :]

Napisano

Wskaz mi osobe w kraju ktora jest dobra i robi cos za free, pomijając T. Bagińskiego (on to jest kurde jeden wielki ewenement, on powinien super kase dostawac za takei umiejetnosci i moze wrezcze ktos w tym kraju bedzie bogatszy od poj***nego skur****la Michała \"Ch***a\" Wisniewskiego...;-)))). Baggins na prezydenta !!!!

Napisano
  • Autor

Hej, słuchaj, nie wymagamy niewiadomo czego... Są chętni, ale nie będe ci ich wskazywał. :) Pozatym chyba mówisz tylko o grafikach bo z innymi problemu nie ma. Jak robienie grafiki jest czyimś hobby ,a chciałby zaistnieć gdzieś ,to czemu nie miłby dołączyć do takiej grupy? ;)

Napisano

dobra rozumiem, sorry bylem ostro wkurzony

Napisano

Ja tez tworzę projekt i znajduje osoby, które za friko chcą robić grafę!!

Napisano

Vernae ty tutaj!? Kurde ale spotkanie... :P ja niemoge ale ten net jest mały! Pozdroofka dla ciebie, horemheba i Voodo!

Napisano
  • Autor

No mały mały ;). Sam do tego niedawno doszedłem. Pozdrowienia, a tak apropo nigdy w życiu nie zpodziewałem się że masz taki obrazek :P.

Napisano

vernae co to znaczy \"Miejsce głównego grafika do wzięcia\" ja ci da niech tylko pojawisz sie na gg to pogadamy!!!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.