Coma Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 No właśnie. W końcu udało mi się zdobyć Shag haira dla ver6 maxa. Zainstalowałem jak bozia przykazała i co? Przy ładowaniu pluginów wyskakuje mi komunikat (w zasadzie komunikaty), że nazwy bibliotek pluginu dublują nazwy używanych bibliotek i plugin nie będzie ładowany (było napisane ładniej gramatycznie, ale teraz nie pamiętam, w każdym bądź razie o to chodzi). Widział ktoś coś takiego? Jak się z tym uporać, żeby normalnie ładowało mi shag haira? Bardzo mi zależy na tym pluginie. Pozdr.
Bacry Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 komunikat prawdopodobnie jest spowodowany złą wersją pluginu.
Coma Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 I to jest właśnie dziwne. Wersja pluginu to 1.01.18 R6 Ja mam właśnie szóstkę.
kruger Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 he he mam ten sam komunikat ale działa poprawnie (więc się tym nie przjmuję)
Coma Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 ok, to treść komunikatu: Class from has duplicate class ID:not loading. This may be due to a duplicate plug-in path I ten komunikat pokazuje się jeszcze pięć czy sześć razy dla innych pliczków Shag Haira. Nie rozumiem tylko co oznacza ostatnie zdanie. Tzn. rozumiem jego treść disłowną, ale jak to się ma do rzeczywistości?
Bacry Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 .dlu to rodzaj plugina, którego możesz odnaleźć w zakładce utilites. Ten nie ma nic wspólnego z shag hair.
Coma Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 ShagView,ShagBase,ShagVector,Shag:Render,Shag:Hair G-buffer Output, Hair Shadows, Hair shader, Hair Standard... mógłbym wymienić jeszcze kilka, ale nie chce mi się klikać. Z tego co zauważyłem to Shag Hair działa właśnie na zasadzie zbioru pluginów. Poza tym te błędy zaczęły mi wyskakiwać zaraz po instalacji (nic innego w tym czasie z maxem nie modziłem). No i same nazwy wskazują na Shag Heira.
Bacry Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 ten które podałeś jak najbardziej, ale ten pierwszy żadną siłą. A może ci się podwójnie zainstalował i teraz sam ze sobą się kłóci:(
Coma Napisano 10 Maj 2005 Autor Napisano 10 Maj 2005 ok, już w pożądku. Nie wiem jak to się stało, ale po wycięciu wszystkiego z shag hairem związanego i ponownej instalacji wszystko jest ok. Dzięki @Bacry
Rekomendowane odpowiedzi