kruger Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 wrzucam ten obrazek aby pokazać co mi wyszło z futerka które robiłem w shaghair jak zrobić futro w shag hair aby wyglądało jak u geparda (żółte w czarne plamki)?
polka dot Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 nie wiadomo o co zabardzo chodzi na obrazku :> daj z bliska zwierzaka jak chcesz futerko pokazac a nie jakies pustynie na caly render :P
KoMic Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 siema Kruger, przeczytaj zasady nazewnictwa na forum, dla niewtajemniczonych, to nie jest pustynia tylko woda, lecz jesczze nieotexturowana, jest to 3d realizacja jednej z grafik pana Mleczko, wlasciwie to moglbys zamiescic referke, pozdro i dzialaj: ]
Leru Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 kruger -> zmień temat i zapoznaj się z regulaminem http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Pinki, KoMic -> ta działka należy do moderatorów...
KoMic Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 Pinki, KoMic -> ta działka należy do moderatorów... W zasadzie to masz racje Leru ale Ty to piszesz formalnie, ja po starej znajomosci: ]
Rekomendowane odpowiedzi