Napisano 24 Maj 200321 l Ano wlasnie tak zatytuowana jest moja najnowsza pracka :P...troche 3D troche 2D :)...taka tam mini tapetka (bo rozmiar 640x480) Dodam moze czemu zrobilem te kwadraciki ktore slonia cala prace : 1) bo mi sie podobaly :P 2) bo alien wyszedl troche jak matka teresa z kalkuty i chcialem go troche zalienic :):)
Napisano 25 Maj 200321 l Fajne jest, dawaj w wersji bez kratek, i tak wciaz wyglada jak matka teresa:), szczegolnie z tym orientalnie stylizowanym napisem.
Napisano 25 Maj 200321 l Matka Teresa...heh...widze że mash bzika na punkcie kwadracików...na większości prac je widziałem...co do znaczka...jest on własnego wykonania?? Czy jest to jakiś pędzel albo Custom Shape?? podro...
Napisano 25 Maj 200321 l Autor No coz jednak wyglada jak matka teresa :P...to pewnie za sprawa materialu :)...modlem zamiast napisu the other dac \"Mother Teresa 3000\" :D:D... Bez kwadratow dam pozniej narazie mi sie nie chce a co do tego chopla to raczej nie :)...ja daje to co uwazam za ladne :)
Napisano 25 Maj 200321 l chyba każdy tak robi :D...nie powiedziałeś mi odnośnie tego znaczka...czy to jest Brush, Custom Shape...czy own desine?? :D pozdro...