Napisano 11 Maj 200519 l Cześć jestem tu nowy. Szukam kogoś kto by chciał mi pomóc nauczyć się podstaw. Jeśli się ktoś zdecyduje niech pisze pod adres: [email protected]
Napisano 11 Maj 200519 l Autor Zaoferowałeś mi pomoc w nauce. DZięki. Gdzie mogę znależć podręczniki i tutki?
Napisano 11 Maj 200519 l Ze swojej strony, jeśli wolno mi doradzić Podręczniki: "3ds max 5. Projekty i Rozwiązania" wydane przez Helion, kosztuje 99 złotych, ale to chyba najlepsza książka o 3ds wydana na polskim rynku, zwłaszcza na początek, dużo komentarzy i przykładów, pełne projekty zrobione od początku do końca i wszystko wyłożone "kawa na ławę". Tutoriale: przede wszystkim 3dtotal, bo są na naprawdę porządnym poziomie. Na max3d znajdziesz tłumaczenia części z nich. No i oczywiście polskie tutoriale na max3d, poza tym pewnie evermotion, ale to później, jak zainteresujesz się np. vray'em. Chciałbym też poradzić Ci, abyś zaczął od podręcznika, bo w tutorialach zazwyczaj pokazana jest droga do celu, ale mało jest wyjaśnień co, dlaczego i jak, a to bardzo przydatne, przynajmniej na początku. Pozdrawiam (i mam nadzieję, że choć trochę pomogłem)
Napisano 11 Maj 200519 l Ja do nauki proponukje poogladac video tutoriale, z ktorych mozna sie nauczyc bardzo wielu podstaw.
Napisano 13 Maj 200519 l Większej pomocy to już chyba nikt nie zaoferuje, no bo co można jeszcze zrobić. Wskazaliśmy Ci źródła, a jak z nich skorzystasz to zależy już tylko od Ciebie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości
Napisano 13 Maj 200519 l poszukaj kursow na max3d.pl. 3dtotal.com, evermotion.org to co polecam. Acha no jszcze bym zapomniał o http://www.3d-palace.com/pogshop.php bardzo fajne video tutki.