Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siemanko,

mam małą zagwozdke... chce kupić procka AMD (socket A). No i na placu boju został mi Sempron 3000+(albo wyższy) lub Athlon 2800+. Oba procki mają rdzenie bartona(jesli wierzyć opisom). Paramery wydają się podobne obu modeli, ale może ktoś nma jakieś z nimi doświadczenia... za wszelkie porady bozia w dzieciach :D. Oczywiście wszystko jest pod kątem 3d maxa

płyta główna: MSI KT4V

PS. a możę coś innego zaproponujecie...

pzdrw

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 651
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z tego co kiedys mi tu inni uzytkownicy radzili to na poczatku... mozna powiedziec juz na przed biegach skeslali Semprony... bo maja zanizone czestotliwosci i cos tam jeszcze... poczekaj troche i kup sobie jakiegos procka 64:)

POZDRAWIAM

Napisano

jezeli juz doslownie masz wybierac miedzy Athlon XP (Barton), a Semptron...to kazdy kto zna sie na prockach wie ze Semptron to odpowiednik Durona...czy tak jak ktos wyzej napisal albo 64bitowy albo XP(Barton) mozna np. kupic Bartona2400++ i sie kreci(jak masz dobra plyte) nawet do 3100++...Oczywiscie chlodzenie tez musi by:]....

JA BYM NIE POLECAL SEMPTRONA...POLECSM ZA TO albo AthlonXP (barton) albo 64bitowy(najlepiej)...ale to juz do ciebie zalezy