hkropinski Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 Witam! Mam następujący problem: Do swojego projektu dodaje tło za pomocą opcji "vievport background". Tło się pokazuje na projekcie ale kiedu renderuję obraz pojawia się zwykłe czarne tło zamiast mojego. Co może być tego przyczyną? Jak temu zapobiec? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 to samo tło należy ustawić w viewport background jak i w enviroment map (zkladka rendering->environment). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 to zależy co chcesz zrobić - możesz wejsc w rendering->enviroment i w tym polu Background zminic kolor tła, lub kliknąć na ten pusty slot, wybrać BITMAP i potem wybrać swój obrazek ;) pozdrawiam edit Plastique byłem w trakcie pisania jak żeś to wrzucił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi