Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiesz, to logo jak dla mnie ma za dużo jakiś kolorków i jest cieżko rozpoznawalne, bo nawaliłeś tam za dużo detalu.

I ta 44 jest niewidoczna. Po pierwsze ginie w skali loga (nazwa nie może zanikać w kompozycji) a po drugie czcionka jest maxymalnie nieczytelna.

Inną sprawą jest fakt, że użyłeś kolesia z deska na logo skateshopu. Jak mnie uczyli robić loga to podawali taki przykład za szczyt naiwności.

Swoją drogą estetyczne bardzo to logo.

A disajn baardzo pospolity. nie napracowałeś się zbytnio. Na pierwszy rzut skojarzył mi się z darmowym stylem do phpBB.

Napisano
  • Autor

No w sumie nie napracowalem sie przy designie, robilem go kilka godzin, tyle mialem czasu na wykonanie.

Co do loga:

Postaram sie zrobic nowa wersje. Te 44 to nie czcionka, a graffiti mojego autorstwa(jesli tak to mozna okreslic). To dopiero pierwsze podejscie, wiec dzieki za porady. Na pewno sie przydadza.

Napisano

na konkurs 44? :P

jak dla mnie to to mało przejrzyste jest , to

Cytat
graffiti
przeszkadza w ogladaniu.
Napisano

mi sie logo podoba, ale to graffiti,ciezko sie dopatrzec tam tych 4,

Kiedys sam malowalem i przypomnialy mi sie pierwsze kroki i tzw. bubel styl

osobiscie polecam ci zrbic logo bardziej na prostych liniach odpowiednio powykrecanych.

Kolor srebra moze zostac.

pozdr..........

Napisano
  3rdtrek napisał:
No w sumie nie napracowalem sie przy designie, robilem go kilka godzin, tyle mialem czasu na wykonanie.

Kilka godzin?? Jakby wszyscy mieli coś takiego robić kilka godzin... to nikt by z tego nie wyżył...

Przeciętnie 3,4 godziny (majac pomysł) wystarczy na wykonanie naprawdę graficznie skomplikowanego lay'a...

Napisano
  • Autor

Ja siebie w sumie nie bronie, wiem, ze nie jest dobry(a przynajmniej nie jest tym, na co mnie stac). Odnosnie wykonania, zgodze sie ,ze mozna wykonac ladnie wygladajacy design w kilka godzin, ale jak sam napisales majac juz wczesniej jakis pomysl. W tym wypadku musialem opracowac na kartce design, pozniej go stworzyc w ciagu kilku godzin.

Co do reszty uwag, dzieki za krytyke przyda sie na przyszlosc.