Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

WIDOWS 2003 ?????

A juz wyszedl ???????????

Chyba cos nie tak ze mna, bo przespalem duzo czasu, bo jakos dziwnie nie slyszalem o tym ze wyszedl W2003

Ale moze sie myle

Napisano

Nie wiem o co ci chodzi?? Nie ma i nie będzie czegoś takiego jak Windows 2003, teraz najnowszy jest Windows XP, a w produkcji znajduje się jego następca Windsows Longhorn, ale na pewno nie będzie on się zwał 2003, numerki skończyły się wraz z winem 2000.

Napisano

podobno cos slyszalem, ze pomiedzy winXP a Longhornem jeszcze ma wyjsc jakis system, ale o windzie 2003 pierwsze slysze (widze).

Chyba sie gordon niezle zbakał :P

Napisano

w2003 server. nie wiedzialem. Ale to nie jest system do pracy w maxie. jest kompatybilny z wczesniejszymi wersjami ?

Napisano

Ale ty masz tego wina 2003 server ?

Jesli chcesz sie bawic w maxie, to polecam XP Professional lub 2000 Professional. Na tym 2003 nie wiem nawet, czy odpalisz maxa:(

Napisano

Ta racja, jeżeli chodzi o systemy operacyjne pod serwerki to zupełnie inna bajka. Ale fajnie wiedzieć, że jest, bo byłem gotów się założyć :P

Napisano

Hi,

moim zdaniem bedzie chodzil,

choc moze troche wolniej.

Kiedys mialem maxa na Windows2000 Advanced Serwer i chodzil dobrze.

mysle, ze mozna dobrze wykozyscac rozpoznanie 32 procow,

ale na codzien polecam W2k , czy XP

Pozdrawiam

Napisano

juz są pirackie wersje tej windy 2003? o kurde...

Napisano
  • Autor

z tego co czytałem na stronie microsofta to jest oparty na jądrze 64 bitowym a nie tak jak reszta na 32 bitach co powoduje owiele szybszą osługę ramu, grafiki itd. więc warto spróbować bo może się okazać że będze śmigał owiele szybciej niż w XP tylko tżeba jeszcze sprawdzić czy ruszy po tym systemem bo w nim jest to samo jądro co w reszcie tylko ulepszone :)

Napisano

A ja mam takie pytanie:

jak zrobić w maxie 9.6 efekt taki żeby......

Uwielbiam takie pytania.

P.S Słyszeliście już o najnowszym photoshopie 11??

Napisano

nie, ale podobo bedzie Corel 15 i Qyakie 5

A co do XP - to dla mnie po windows ME drugi NAJGORSZY system micro$oftu.... dziala wolno, wiesza się, jestem przeciazony. za duzo \"efektow\" po co to inistlowac? zeby zobaczyc przezroczyste tłó pod nazwą ikonki i zielono-niebieski pasek zadan? Windows 2000 (z service pack 3) rządzi.. to system dla NAS, a nie jakiś tam zagrzybiały microshit IKSPE...

opamietajcie sie.. inny akspekt to pamieciozernosc... przy wylaczonych bajerach ze 100 mb ramu sam wpieprzy..

Napisano

trzeba umiec skonfigurowac ;)..........

mi smiga fajnie,duzo lepiej niz 2000 czy inne takie

Napisano

swięte słowa Karawan ME i XP to największe nieporozumienie z obozu Microsoft - - - a co do 2000 (oczywiście z SP3 i tak daley) to jest dla mnie najlepszy chociaż jest pare rzeczy które mnie drażnią:mad: ale pracuje na 2000 już ze 3 lata i jeszcze dłuuugo będe go eksploatował [rotfl2]

Napisano

E tam, kwestia gustu. Mam Xp, miałem ME i nie narzekam, jescze żadnej zwiechy nie miałem od roku :D.

Napisano

jak napisal andree trzeba umiec skonfigurowac, u mnie tez smiga. oczywiscie w2k tez jest super ale i tak uwazam xp pro za jak narazie najlepszy os od billa

Napisano

na temat jaki win lepszy 2000 czy xp mozna wiele godzin sie klucic, a przeciez te 2 systemy sa do sibie bardzo podobne z tym ze win xp ma wiele bajerow przeznaczochynych dla domowego uzytkownika, cieszy oko i takie jest jego zadanie. ma wiele poprawek w porownaniu z 2000 i wszystkie te pamieciozerne bajery mozna wylaczyc ale trzeba umiec jak to Andree powiedzial skonfigurowac a z tym niektorzy problemy maja. odkad uzywam xp nie widzialem aby mi sie zawiesil komp a uzywam dosc dlugo (juz jakies 1,5 roku) i tylko 1 reinstalka, wiec texty typu ze xp to smietnik sa mocno nienamiejscu.