Napisano 23 Maj 200519 l Chyba powinno to trafic do speedow bardziej ,ale w spedach juz kiedys bylo teraz jest troche bardziej dopracowane. Moze jakas konstruktywna krytyka zmusi mnie do posiedzenia dluzej nad tym obrazkiem :)
Napisano 23 Maj 200519 l ten kołnież wg mnie powinien odsłaniać jej ramiona a tutaj wyszło że ona jest barczysta przynajmniej widac to na jej lewym ramieni...lub zbytnio odstaje ten kołnież od jej ramienia i daje to taki efekt:/ kolory w miare dobre....no i nad twarzą powinieneś bardziej popracować bo jak na razie wygląda jak szkic..cały obrazek rysowałeś plamą barwną a twarz zrobiłeś odmienną techniką czyli samym konturem cienkim pędzelkiem..powinieneś części twarzy zaznaczyc cieniem a nie konturem wtedy wyszło by to lepiej, bardziej realistycznie i bardziej by pasowało do obrazka(ja tam nie mam ciemnej kreski na nosie tylko światła i cienie które pokazują jaki jest krztałt mojego nosa).powodzenia:] ...przyczepiłem się do tego ci w tej chwili mnie naj bardziej raziło
Napisano 27 Maj 200519 l Autor drobne poprawki - chyba niebede tego wiecej ruszal bo pewnie nic dobrego tu nie zrobie a tylko popsuje to co i tak nie jest najlepsze :P http://img67.echo.cx/img67/7926/room27dt.jpg czas wziasc sie za cos nowego :)
Napisano 27 Maj 200519 l Muszę przyznac, że jest coś niezłego w tej pracce. Ogólny klimat i feeling kolorów. Jak wszystko jest Twoim pomysłem to lux.