Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chyba powinno to trafic do speedow bardziej ,ale w spedach juz kiedys bylo teraz jest troche bardziej dopracowane. Moze jakas konstruktywna krytyka zmusi mnie do posiedzenia dluzej nad tym obrazkiem :)

room21zh.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ten kołnież wg mnie powinien odsłaniać jej ramiona a tutaj wyszło że ona jest barczysta przynajmniej widac to na jej lewym ramieni...lub zbytnio odstaje ten kołnież od jej ramienia i daje to taki efekt:/ kolory w miare dobre....no i nad twarzą powinieneś bardziej popracować bo jak na razie wygląda jak szkic..cały obrazek rysowałeś plamą barwną a twarz zrobiłeś odmienną techniką czyli samym konturem cienkim pędzelkiem..powinieneś części twarzy zaznaczyc cieniem a nie konturem wtedy wyszło by to lepiej, bardziej realistycznie i bardziej by pasowało do obrazka(ja tam nie mam ciemnej kreski na nosie tylko światła i cienie które pokazują jaki jest krztałt mojego nosa).powodzenia:] ...przyczepiłem się do tego ci w tej chwili mnie naj bardziej raziło

Napisano

Muszę przyznac, że jest coś niezłego w tej pracce. Ogólny klimat i feeling kolorów. Jak wszystko jest Twoim pomysłem to lux.