hkropinski Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 Witam! Chciałbym zaprezentować Wam swój pierwszy projekt w 3ds maxie ( i całej grafice 3D ). Obraz przedstawia monitor LCD, który ma wbudowane cztery głośniki. Jednak głośników jeszcze nie zrobiłem ( niewiem jak zrobić coś w stylu siatki ). Cały projekt renderowałem standardowym renderem maxa. Monitor LCD po renderingu: Monitor LCD - projekt:
ZiBi_PL Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 takie kosmiczne to troszke :P cala podstawka monitora do wymiany.
slim_sandman Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 a czemu monitor (element który wyświetla) ma tyle poly? Przeceż wystarczy jeden.
ZiBi_PL Napisano 24 Maj 2005 Napisano 24 Maj 2005 heh faktycznie duzo tego on tam ma :P hkropinski zrob cos z tym
hkropinski Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 Wiem, ale już nie zmieniałem, chciałem dać na forum te zdjęcia jeszcze przed 21:00 aby więcej osób je zobaczyło ;-)) wiem, że nie jest to praca idealna, ale to moja pierwsza i moglibyście dać jakieś wskazówki ( co powinienem zmienić )
Leru Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 hkropinski -> zmień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Rekomendowane odpowiedzi