Kubaswielgus Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Wydaje mi się, że problem jest banalny, ale ja nie wiem jak go rozwiązać. Ostatnio bawiłem się w szukanie skrótów na klawiaturze. I znalazłem, a raczej coś popsułem. Chodzi o zoom w rolce myszki. Działa tylko do pewnego momentu, a później się zatrzymuje. Problem występuje tylko w oknie perspektywy. Wcześniej mogłem robić zbiżenie, aż do momemtu "przejścia przez bryłę". Teraz nie mogę nawet edytować vertexów bo są zbyt daleko. Pozdrawiam
Hindus Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 ja robie tak - zaznaczam obiekt i wciskam na klawiaturze klawisz 'Z' :P wtedy zoom powinien działać, sprawdz.
flesz_gordon Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 customize/customize user interface/ i kliknij reset
David14 Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 mi sie dzieje tak że jak za bardzo przybliże to potem wszystko chodzi w tępie żówia PS.Nie żebym miał słaby komp.
xeav Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 bo za bardzo przybliżasz, mój post#1 w tym wątku powinien ci pomóc
Kubaswielgus Napisano 25 Maj 2005 Autor Napisano 25 Maj 2005 Wielkie dzięki za pomoc. Udało się naprawić. To było moje utrapienie, które nie pierwszy raz się przydarzyło. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi