Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

okej to sprawa wyglada tak:

Oto 2h pracy nad modelem wszelkie k&k mile widziane. Narazie nie ma wielu szczegolow ale beda.

Ale sluchajcie teraz.. mam taki problem przez ktory robota trocha stanela w miejscu.. bo jak cokolwiek zaznacze to nie ma tych pieknych kolorowych strzalek tylko takie chudziudkie szare jak przy zaznaczeniu. jak to wylaczyc bo mi to strasznie prace utrudnia..?

pozdrawiam serdecznie ^_^

...kurcze zaraz zamieszcze obraz bo cos mi sie posypalo.. ale moze w miedzy czasie mi pomozecie z tym problemem.

no i prosze to jest jeszcze ze wczoraj nie zrobilem prawie nic nowego.. ale pozwolcie ze cos opowiem.. ta wudluzona szczeka bedzie bez warg bezposrednia z niej beda wyrastac dlugie grube zeby a dolna szczeka sie pod nimi schowa. Troche jak czaszka ale nie dokonca:P

goblin.jpg

To by bylo na tyle. Dzieki hindus za pomoc. Juz wszystko gra!

hej!

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

edytuj pierwszy post i daj na dole na dodanie załącznika :P i daj jakis jpg do 70kb i pierwszy załącznik jaki dasz w pierwszym poscie tworzy miniaturke ;) btw działają ci strzałki :D ?

Napisano
  • Autor

a jak kurcze sie robi ten zalacznik bo zadna tam funkcja mi nie pasi... ja nie wiem jakis gupi jestem.. :P pliz help.

a strzalki juz dzialaja pisalem w pierwszym poscie ze juz ok :) dzieki