Napisano 26 Maj 200519 l okej to sprawa wyglada tak: Oto 2h pracy nad modelem wszelkie k&k mile widziane. Narazie nie ma wielu szczegolow ale beda. Ale sluchajcie teraz.. mam taki problem przez ktory robota trocha stanela w miejscu.. bo jak cokolwiek zaznacze to nie ma tych pieknych kolorowych strzalek tylko takie chudziudkie szare jak przy zaznaczeniu. jak to wylaczyc bo mi to strasznie prace utrudnia..? pozdrawiam serdecznie ^_^ ...kurcze zaraz zamieszcze obraz bo cos mi sie posypalo.. ale moze w miedzy czasie mi pomozecie z tym problemem. no i prosze to jest jeszcze ze wczoraj nie zrobilem prawie nic nowego.. ale pozwolcie ze cos opowiem.. ta wudluzona szczeka bedzie bez warg bezposrednia z niej beda wyrastac dlugie grube zeby a dolna szczeka sie pod nimi schowa. Troche jak czaszka ale nie dokonca:P To by bylo na tyle. Dzieki hindus za pomoc. Juz wszystko gra! hej!
Napisano 27 Maj 200519 l edytuj pierwszy post i daj na dole na dodanie załącznika :P i daj jakis jpg do 70kb i pierwszy załącznik jaki dasz w pierwszym poscie tworzy miniaturke ;) btw działają ci strzałki :D ?
Napisano 27 Maj 200519 l Autor a jak kurcze sie robi ten zalacznik bo zadna tam funkcja mi nie pasi... ja nie wiem jakis gupi jestem.. :P pliz help. a strzalki juz dzialaja pisalem w pierwszym poscie ze juz ok :) dzieki