Napisano 27 Maj 200519 l Witam . Mam maly problem z tabletem Lifetec[LT9310], a wlaściwie z jego skonfigurowaniem.Zainstalowalam sterowniki dla Windows XP , ale przy instalacji nie bylo mozliwości określenia gdzie pliki maja sie zachować .Instrukcje mam po niemiecku ,wiec kompletnie nic z niej nie rozumiem.Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam serdecznie
Napisano 27 Maj 200519 l a w panelu sterowania nic sie nie pojawilo ? o_O pozatym, wurzuc lifetec'a i kup sobie graphire :P
Napisano 28 Maj 200519 l Ok , udalo mi sie sprawić aby tablet dzialal , jeo wskaźnik chodzi , ale za szybko , gdzie mozna zmienic szybkość ruchu wskaźnika ?
Napisano 29 Maj 200519 l ja mam liftec 9395 i mam taki maly programik w traju i tam dajesz absolute jak ci zalezy to moge wyslac sterownik bo moze podejdzie heh tylko nie wiem czemu mi nie dziala w ce2 ale niewazne
Napisano 29 Maj 200519 l jeżeli chodzi o nie działanie z programami graficznymi to zauważyłem, że w ps nie działa jeżeli włącze tablet po uruchomieniu systemu (nie działa rozpoznanie nacisku, wskaźnik się porusza), jak uruchomię system z podłączonym tabletem wszystko działa OK :D