Gość Bast Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 Witam . Mam maly problem z tabletem Lifetec[LT9310], a wlaściwie z jego skonfigurowaniem.Zainstalowalam sterowniki dla Windows XP , ale przy instalacji nie bylo mozliwości określenia gdzie pliki maja sie zachować .Instrukcje mam po niemiecku ,wiec kompletnie nic z niej nie rozumiem.Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam serdecznie
Drakula Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 a w panelu sterowania nic sie nie pojawilo ? o_O pozatym, wurzuc lifetec'a i kup sobie graphire :P
Gość Bast Napisano 28 Maj 2005 Napisano 28 Maj 2005 Ok , udalo mi sie sprawić aby tablet dzialal , jeo wskaźnik chodzi , ale za szybko , gdzie mozna zmienic szybkość ruchu wskaźnika ?
ttaaddeekk Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 ja mam liftec 9395 i mam taki maly programik w traju i tam dajesz absolute jak ci zalezy to moge wyslac sterownik bo moze podejdzie heh tylko nie wiem czemu mi nie dziala w ce2 ale niewazne
Bacry Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 jeżeli chodzi o nie działanie z programami graficznymi to zauważyłem, że w ps nie działa jeżeli włącze tablet po uruchomieniu systemu (nie działa rozpoznanie nacisku, wskaźnik się porusza), jak uruchomię system z podłączonym tabletem wszystko działa OK :D
ttaaddeekk Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 no ja podobnie tylko jak uruchomie ps'a a potem podlacze tablet
Rekomendowane odpowiedzi