miwt Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 siema ostatnio z nudow postanowilem sobie zrobic sesje małego autka z burago...oto jej efekty:p
Marvey Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 kurcze jakie ziarno miałeś 800 ustawioną ??? ---EDIT--- leru wszystko znajdzie
miwt Napisano 29 Maj 2005 Autor Napisano 29 Maj 2005 tak ale to było zamierzone..a zreszta nie w wszystkich fotkach jest takie duze ziarno:p..to tak dla sprobowania...
JunioR Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 niepodoba mi sie przez to ziarno, ale jezeli tak mialo byc.
Drakula Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 czym robiles te fotki ? siemensem, nokią, czy alcatelem ?
Leru Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 ciekawa prezentacja modelu :) jakie było otoczenie ? ile świateł i jakich ? w ogóle w jakich to warunkach było robione ?
miwt Napisano 29 Maj 2005 Autor Napisano 29 Maj 2005 dzieki leru....otoczenie bylo bardzo proste byl to blat od sztalugi...ogolnie uzywałem switła ktore bilo od okna i od lampki....a wszytsko dizało sie w pokoju i jeszcze do tego doszły drobne obornbki w psie....głownie ztłem i kolorem samochosu..oraz z ziarnem..nie cchialem aby te fotki wygladały tak jak wszytkie inne...ktore sa dokladne..chciałem włąsnie uzysakac efekt ziarnistosci ktory w pewnym stopniu wzbogacil by zdjecie i ukryl to ze to jest wkoncu zabawka:p
MalwiX Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 Hmmm... a ja uważam, że ten efekt ziarnistości był zupełnie zbędny, bądź co bądź takie fotografie powinny być (i są) z reguły jak najbardziej sterylne.
Rekomendowane odpowiedzi