Napisano 29 Maj 200321 l Nie wiem co jest nie tak, ale cos chyba nie za dobrze dziala refraction - ten obrazek w zalaczniku to Image Sampling P3 - przy nizszych wyglada znacznie znacznie gorzej. Czy ja cos robie nie tak, czy tez wszystko jest w porządku? załaczam najpierw obrazek, w kolejnym poscie - scene
Napisano 30 Maj 200321 l Ekhm, to chyba normalne, że przy niższych usstawieniach render wygląda gorzej!! :)
Napisano 30 Maj 200321 l Autor to najpierw pokaze co mam na mysli mowiac \"znacznie znacznie gorzej\" - bez image samplingu:
Napisano 30 Maj 200321 l Autor albo popatrzcie na to - wlaczylem jeden reflektor (hotspot: 0) + kaustyka. No toto już wygląda koszmarnie....
Napisano 30 Maj 200321 l A msz 2 sided wlaczone?? :) Poza tym co do iSamplingu - Tak jush ma byc, im wiekszy sampling, tym lepsza jakosc, czy to tak trudno zrozumiec??? Trzeba to na jakiem bannerze napisac?!?
Napisano 30 Maj 200321 l Autor tak, jest 2-sided ale i tak cos nieszczegolnie wyglada, moze sie czepiam... - a Brazil po prostu uczciwie liczy to tak jak wygladac powinno. Tylko nie wiem czy nie wolalbym jakiegos oszustwa malego aby wygladalo toto naturalniej... dzieki za odpowiedzi
Napisano 30 Maj 200321 l To chyba oczywiste że scena bez antyaliasing\'u wygląda ostrzej... co nie znaczy że lepiej... Pozdrawiam