Napisano 21 Październik 200321 l No - fatalny:P[lol2] Czekamy na opinię darkelfa - bo to chyba on robił karczme - czy sie mylę - i scenarzystów :D Pozdr Giorgione
Napisano 21 Październik 200321 l hehheh, nie wiem mw4d skonsultuj to z felavem, on sie zajmowal karczma ;P... co do animacji, to fajna tylko to wstawanie jakies dziwne ;D.
Napisano 21 Październik 200321 l Qrna, mw4d spokojnie plany karczmy jusz sa i leza na moim serwerze ;P wiec najpier ustal jeżeli coś robisz, bo się nam robi metlik lekki, wczoraj troche pogadałem z Sylwiuszem i wiem jak texturować karczme w quarku, ale poprzerabiam troche albo zrobie texturki od nowa zeby nadawały się tesz do innych domkow, o innych wymiarach poszczególnych elementów... Acha karczma bedzie raczej nie podpiwniczona, a co do szczurów to zaproponawałem, żeby je wymazać a zamiast tego zrobic trening \'na sucho\' w karczmianym pokoju, a potem walka z pijakami (ewentualna). Bo szczury sie raczej truje niz mieczem rozmięsza
Napisano 21 Październik 200321 l bum... ja dalem koncept dzieki temu inni beda wiedzieli i ja :) a skad ja mam wiedziec ze masz to na swojej strone ? :) ale co zle jest?
Napisano 21 Październik 200321 l Ale po co maja byc dwa rozne jak jest jeden w/g któreko została zrobiona karczma, a tak BTW mowiles ze przegladales topic gdzies byl link ;P A tu zeby nie bylo juz watpliwosci: http://www.felav.republika.pl/zad.htm#1 W wersji quarkowej uległo to kosmetycznym zmianom, np. przesunięcie komików żeby były w jednej lini (pion komina)
Napisano 22 Październik 200321 l A ile mają mieć faces?? :D mw4d nie czytałeś kla od początku - nie ładnie [lol2] Pozdr Giorgione Aha stronka kla znów nadaje :D
Napisano 22 Październik 200321 l hmm aha sorry nie zauwazylem giogi - przegladalem topic tyle ze mi umklo albo niepamietam sorka za zamieszanie :) pzdro
Napisano 23 Październik 200321 l A może być taki chop( z opuszczoną koszulą - będzie ładnie górną część cielska widać :D ) przy stoliku z żołnierzem?? Ma 1122 faces na razie :D i ma się całkiem dobrze:D Pozdr Giorgione
Napisano 24 Październik 200321 l Witam :D Udało mi sie skopńczyć teksturkę harpii - którą prezentuję poniżej :D Wszelkie zastzrżenia mile widziane :D
Napisano 24 Październik 200321 l już awet bipeda sobie zrobiłem jeszcze tylko muszę zakres envelopers dokończyć i harpia bedzie gotowa:D Pozdr Giorgione
Napisano 24 Październik 200321 l Fajnitka ale teraz taka sztywna jak bipeda dasz bedzie rlzik :) pozdro
Napisano 24 Październik 200321 l bnoom i trzeba dodac CENZURE EHEHEHEH :P... ale nie, bardzo fajna :).
Napisano 25 Październik 200321 l W zwiazku z newsem dodanym przez Phantoma na stronce kl\'a musimy wiedziec co juz mamy a czego nei co jest jeszcze potrzebne. Intro ma byc hight poly? dobra wazna jest lista dopiero wtedy bedziemy mieli obraz na podstawie ktorego wszystrko sie omowi i napisze :) pozdro
Napisano 25 Październik 200321 l Nie chyba sie troche nie zrozumielismy mowiac intro mielismy na mysli to intro na enginigry w karczmie i perwsz kroki gracza w tej karczmie (takie mini demo - wprowadzenie), z high poly lepiej narazie poczekac....
Napisano 25 Październik 200321 l hmm phantom mowil na newsie ze high poly robimy wiec co w koncu robimy? :)
Napisano 25 Październik 200321 l High poly bedzie pozniej narazie wydaje mi sie ze mielismy zrobic taki grywalny, badz nie test enginu, animka high poly to juz zupelnie osobna sprawa
Napisano 25 Październik 200321 l ok, chodzi mi glownie o teksture :)... co do grubosci, to ma ktos jakies zdjecia kol? :)...
Napisano 26 Październik 200321 l no super :) piknie jak to gorale mowia :) Cholera jasna chory jestem :(
Napisano 26 Październik 200321 l hehe dzieki, a jak tam twoja zagroda? :)... jak bedize jeszcze pare pochlebnych opinii to wysylam pablowi ;D.
Napisano 26 Październik 200321 l http://www.bkm.pl/Gecco/krysztal/forums.php?m=posts&q=70&n=last#bottom - tam jest noz :/... czekam na jakies opinie bo nie wiem czemu takie ostrze dupne? :)...
Napisano 27 Październik 200321 l ehhh... geccowi si cos bazy porombaly w kazdym razie link nie dzial poprzedni :/...
Napisano 27 Październik 200321 l czemu ostrez nie wyglada jak ostrze... czemu raczka nie wyglada jak raczka ehh...
Napisano 28 Październik 200321 l Może dodaj troszke odbić niebieskiego fioletu i gdzie niegdzie rozjaśnij - przeważnie na ostrym fragmencie ostzra:D Ile faces ma ten nożyk?? Pozdr Giorgione
Napisano 28 Październik 200321 l Autor Przepraszam za moją tak długą nie obecność :( Oglądam te 4 ostatnie strony i aż mnie DUMA ROZPIERA, że to wszystko dotyczy KL\'a. Cieszy mnie to, że wszyscy (prawie :P) tak się przykładają !
Napisano 28 Październik 200321 l Autor Widzieliścię statystyki ?? KL-3D najaktywniejszym działem !! 4.miejsce pod względem ilości odwiedziń !!
Napisano 28 Październik 200321 l (wsyzscy :) ) a tak na serio, to jestem pod wrazeniem :D... ze nam nie zakazali tego watka prowadzic, bo sobie posty nabijamY :P
Napisano 29 Październik 200321 l Fakt, faktem, faktycznie macie rację :P No ostrze już lepiej wygląda - ale popraw jeszcze rękojeść(teksturkę:D), bo jakoś dziwacznie wygląda:P Pozdr Giorgione
Napisano 29 Październik 200321 l wlasnie z ta rekojescia mam wielki problem, musze poszukac jakis rysuneczkow :)...
Napisano 29 Październik 200321 l w kuchni to ja mam plastik :/... a jak mam normal, to kurde jakies ultra- przypasowane do reki, a takich raczej nie mieli :P... up-date... heheheh, bawilem sie z metalem, i dodalem takie pierscienie war :D... i polepszylem ostrze... czekam na propozycje dot. tej glupiej raczki :/ PS... prawdziwy WIP ;d...
Napisano 30 Październik 200321 l hmm dzisioaj zrobilem 2 versje urozmaiconej raczki: dzisiaj postaram sie zmienic teksture raczki...
Napisano 30 Październik 200321 l no lepsze jest, sorka za to ze mnie nie bylo dlugo choroba trwa... jak intro gdzie jestesmy? :) dark elf - zagrode skonczylem ale mam na drugim kompie i przerzuac mi sie nie chce :/
Napisano 30 Październik 200321 l Mieczyk jest spoko taki błyskawiczny połączony z kryształem :D - z wyjatekiem teksturki rękojeści:P - tylko dlaczego jest na czarnym tle nie widać go dokładnie. Aha jutro kolejna porcja broni:D Pozdr Giorgione
Napisano 30 Październik 200321 l oo mieczyka tamtego niebieskiego nie widzialem :D... hmm powiem szczerze ze srednio mi sie podoba -> przypomina czarodziejke z ksiezyca albo innego himena :P... kolorki jakies takie, niewiadomo z czego to zbudowane... nie wiem ycz to tekstura \"do gry\" czy uzycie jakis opacity?!?... raczej to 2 :D... bez przesady z tym fantasy...
Napisano 31 Październik 200321 l Jak dla mnie to poprostu glow lub jeden z efekcików combusion :D (fire - chyba sie nazywa:P) Sorki, że dziaj nie wrzuciłem obiecanych broni - to dflatego że troszkę ich narobiłem a chcę je pokazać dopiero jak skończę robić teksturkę bo mapowanie już zrobione:D - czeka tylko na pracke w szopie:D Pozdr Giorgione
Napisano 1 Listopad 200321 l Może niech będzie z tego samego materiału co ostzre:D A tym czasem kolejna broń oteksturownia :D A w domciu jeszce 3 czekają na swoja kolejkę:D