Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Qrna, mw4d spokojnie plany karczmy jusz sa i leza na moim serwerze ;P wiec najpier ustal jeżeli coś robisz, bo się nam robi metlik lekki, wczoraj troche pogadałem z Sylwiuszem i wiem jak texturować karczme w quarku, ale poprzerabiam troche albo zrobie texturki od nowa zeby nadawały się tesz do innych domkow, o innych wymiarach poszczególnych elementów...

Acha karczma bedzie raczej nie podpiwniczona, a co do szczurów to zaproponawałem, żeby je wymazać a zamiast tego zrobic trening \'na sucho\' w karczmianym pokoju, a potem walka z pijakami (ewentualna). Bo szczury sie raczej truje niz mieczem rozmięsza

Napisano

A może być taki chop( z opuszczoną koszulą - będzie ładnie górną część cielska widać :D ) przy stoliku z żołnierzem??

Ma 1122 faces na razie :D i ma się całkiem dobrze:D

Pozdr

Giorgione

Napisano

W zwiazku z newsem dodanym przez Phantoma na stronce kl\'a musimy wiedziec co juz mamy a czego nei co jest jeszcze potrzebne. Intro ma byc hight poly? dobra wazna jest lista dopiero wtedy bedziemy mieli obraz na podstawie ktorego wszystrko sie omowi i napisze :) pozdro

Napisano

Nie chyba sie troche nie zrozumielismy mowiac intro mielismy na mysli to intro na enginigry w karczmie i perwsz kroki gracza w tej karczmie (takie mini demo - wprowadzenie), z high poly lepiej narazie poczekac....

Napisano

High poly bedzie pozniej narazie wydaje mi sie ze mielismy zrobic taki grywalny, badz nie test enginu, animka high poly to juz zupelnie osobna sprawa

Napisano

Przepraszam za moją tak długą nie obecność :(

Oglądam te 4 ostatnie strony i aż mnie DUMA ROZPIERA, że to wszystko dotyczy KL\'a.

Cieszy mnie to, że wszyscy (prawie :P) tak się przykładają !

Napisano

w kuchni to ja mam plastik :/... a jak mam normal, to kurde jakies ultra- przypasowane do reki, a takich raczej nie mieli :P...

up-date... heheheh, bawilem sie z metalem, i dodalem takie pierscienie war :D... i polepszylem ostrze... czekam na propozycje dot. tej glupiej raczki :/

noz5.jpg

PS... prawdziwy WIP ;d...

Napisano

no lepsze jest, sorka za to ze mnie nie bylo dlugo choroba trwa... jak intro gdzie jestesmy? :)

dark elf - zagrode skonczylem ale mam na drugim kompie i przerzuac mi sie nie chce :/

Napisano

Mieczyk jest spoko taki błyskawiczny połączony z kryształem :D - z wyjatekiem teksturki rękojeści:P - tylko dlaczego jest na czarnym tle nie widać go dokładnie.

Aha jutro kolejna porcja broni:D

Pozdr

Giorgione

Napisano

oo mieczyka tamtego niebieskiego nie widzialem :D... hmm powiem szczerze ze srednio mi sie podoba -> przypomina czarodziejke z ksiezyca albo innego himena :P... kolorki jakies takie, niewiadomo z czego to zbudowane... nie wiem ycz to tekstura \"do gry\" czy uzycie jakis opacity?!?... raczej to 2 :D... bez przesady z tym fantasy...

Napisano

Jak dla mnie to poprostu glow lub jeden z efekcików combusion :D (fire - chyba sie nazywa:P)

Sorki, że dziaj nie wrzuciłem obiecanych broni - to dflatego że troszkę ich narobiłem a chcę je pokazać dopiero jak skończę robić teksturkę bo mapowanie już zrobione:D - czeka tylko na pracke w szopie:D

Pozdr

Giorgione