giorgione Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 No - fatalny:P[lol2] Czekamy na opinię darkelfa - bo to chyba on robił karczme - czy sie mylę - i scenarzystów :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 i wy sie z moich rysunkow smiejecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 hehheh, nie wiem mw4d skonsultuj to z felavem, on sie zajmowal karczma ;P... co do animacji, to fajna tylko to wstawanie jakies dziwne ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 Qrna, mw4d spokojnie plany karczmy jusz sa i leza na moim serwerze ;P wiec najpier ustal jeżeli coś robisz, bo się nam robi metlik lekki, wczoraj troche pogadałem z Sylwiuszem i wiem jak texturować karczme w quarku, ale poprzerabiam troche albo zrobie texturki od nowa zeby nadawały się tesz do innych domkow, o innych wymiarach poszczególnych elementów... Acha karczma bedzie raczej nie podpiwniczona, a co do szczurów to zaproponawałem, żeby je wymazać a zamiast tego zrobic trening \'na sucho\' w karczmianym pokoju, a potem walka z pijakami (ewentualna). Bo szczury sie raczej truje niz mieczem rozmięsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 bum... ja dalem koncept dzieki temu inni beda wiedzieli i ja :) a skad ja mam wiedziec ze masz to na swojej strone ? :) ale co zle jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 Ale po co maja byc dwa rozne jak jest jeden w/g któreko została zrobiona karczma, a tak BTW mowiles ze przegladales topic gdzies byl link ;P A tu zeby nie bylo juz watpliwosci: http://www.felav.republika.pl/zad.htm#1 W wersji quarkowej uległo to kosmetycznym zmianom, np. przesunięcie komików żeby były w jednej lini (pion komina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Czy ktoś się obecnie zajmuje modelowaniem gości karczmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 A ile mają mieć faces?? :D mw4d nie czytałeś kla od początku - nie ładnie [lol2] Pozdr Giorgione Aha stronka kla znów nadaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 hmm aha sorry nie zauwazylem giogi - przegladalem topic tyle ze mi umklo albo niepamietam sorka za zamieszanie :) pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 A może być taki chop( z opuszczoną koszulą - będzie ładnie górną część cielska widać :D ) przy stoliku z żołnierzem?? Ma 1122 faces na razie :D i ma się całkiem dobrze:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 Witam :D Udało mi sie skopńczyć teksturkę harpii - którą prezentuję poniżej :D Wszelkie zastzrżenia mile widziane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 już awet bipeda sobie zrobiłem jeszcze tylko muszę zakres envelopers dokończyć i harpia bedzie gotowa:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 Fajnitka ale teraz taka sztywna jak bipeda dasz bedzie rlzik :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 bnoom i trzeba dodac CENZURE EHEHEHEH :P... ale nie, bardzo fajna :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 W zwiazku z newsem dodanym przez Phantoma na stronce kl\'a musimy wiedziec co juz mamy a czego nei co jest jeszcze potrzebne. Intro ma byc hight poly? dobra wazna jest lista dopiero wtedy bedziemy mieli obraz na podstawie ktorego wszystrko sie omowi i napisze :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 willow właśnie go pisze:P Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 Nie chyba sie troche nie zrozumielismy mowiac intro mielismy na mysli to intro na enginigry w karczmie i perwsz kroki gracza w tej karczmie (takie mini demo - wprowadzenie), z high poly lepiej narazie poczekac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 hmm phantom mowil na newsie ze high poly robimy wiec co w koncu robimy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 High poly bedzie pozniej narazie wydaje mi sie ze mielismy zrobic taki grywalny, badz nie test enginu, animka high poly to juz zupelnie osobna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 No to które mam wkońcu pisać?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 hi, dzisiaj zrobilem kolo - obiekt do tawerny: czekam na opinie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 Chyba troche za cienkie te wszystkie czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 ok, chodzi mi glownie o teksture :)... co do grubosci, to ma ktos jakies zdjecia kol? :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 up-date :)... kolo pogrubionee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 no super :) piknie jak to gorale mowia :) Cholera jasna chory jestem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 hehe dzieki, a jak tam twoja zagroda? :)... jak bedize jeszcze pare pochlebnych opinii to wysylam pablowi ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 A ile trojkatow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 176 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 http://www.bkm.pl/Gecco/krysztal/forums.php?m=posts&q=70&n=last#bottom - tam jest noz :/... czekam na jakies opinie bo nie wiem czemu takie ostrze dupne? :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 ehhh... geccowi si cos bazy porombaly w kazdym razie link nie dzial poprzedni :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 czemu ostrez nie wyglada jak ostrze... czemu raczka nie wyglada jak raczka ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 jak obieraczka do ziemniaków wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Może dodaj troszke odbić niebieskiego fioletu i gdzie niegdzie rozjaśnij - przeważnie na ostrym fragmencie ostzra:D Ile faces ma ten nożyk?? Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 ok daje jakistam update: nozyk ma 70 facow :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 Przepraszam za moją tak długą nie obecność :( Oglądam te 4 ostatnie strony i aż mnie DUMA ROZPIERA, że to wszystko dotyczy KL\'a. Cieszy mnie to, że wszyscy (prawie :P) tak się przykładają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 Widzieliścię statystyki ?? KL-3D najaktywniejszym działem !! 4.miejsce pod względem ilości odwiedziń !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 (wsyzscy :) ) a tak na serio, to jestem pod wrazeniem :D... ze nam nie zakazali tego watka prowadzic, bo sobie posty nabijamY :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 Fakt, faktem, faktycznie macie rację :P No ostrze już lepiej wygląda - ale popraw jeszcze rękojeść(teksturkę:D), bo jakoś dziwacznie wygląda:P Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 wlasnie z ta rekojescia mam wielki problem, musze poszukac jakis rysuneczkow :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 29 Październik 2003 Autor Share Napisano 29 Październik 2003 UUUUU referencje znajdziesz w kuchni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 w kuchni to ja mam plastik :/... a jak mam normal, to kurde jakies ultra- przypasowane do reki, a takich raczej nie mieli :P... up-date... heheheh, bawilem sie z metalem, i dodalem takie pierscienie war :D... i polepszylem ostrze... czekam na propozycje dot. tej glupiej raczki :/ PS... prawdziwy WIP ;d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 29 Październik 2003 Autor Share Napisano 29 Październik 2003 Z tym drewienkiem jest coś nie tak :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 29 Październik 2003 Autor Share Napisano 29 Październik 2003 Oto mieczyk zrobiony przez Sałka co o nim sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 hmm dzisioaj zrobilem 2 versje urozmaiconej raczki: dzisiaj postaram sie zmienic teksture raczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 no lepsze jest, sorka za to ze mnie nie bylo dlugo choroba trwa... jak intro gdzie jestesmy? :) dark elf - zagrode skonczylem ale mam na drugim kompie i przerzuac mi sie nie chce :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Mieczyk jest spoko taki błyskawiczny połączony z kryształem :D - z wyjatekiem teksturki rękojeści:P - tylko dlaczego jest na czarnym tle nie widać go dokładnie. Aha jutro kolejna porcja broni:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 oo mieczyka tamtego niebieskiego nie widzialem :D... hmm powiem szczerze ze srednio mi sie podoba -> przypomina czarodziejke z ksiezyca albo innego himena :P... kolorki jakies takie, niewiadomo z czego to zbudowane... nie wiem ycz to tekstura \"do gry\" czy uzycie jakis opacity?!?... raczej to 2 :D... bez przesady z tym fantasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Jak dla mnie to poprostu glow lub jeden z efekcików combusion :D (fire - chyba sie nazywa:P) Sorki, że dziaj nie wrzuciłem obiecanych broni - to dflatego że troszkę ich narobiłem a chcę je pokazać dopiero jak skończę robić teksturkę bo mapowanie już zrobione:D - czeka tylko na pracke w szopie:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 SpoXik Co proponujesz na tą rękojęść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 Może niech będzie z tego samego materiału co ostzre:D A tym czasem kolejna broń oteksturownia :D A w domciu jeszce 3 czekają na swoja kolejkę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi