Skocz do zawartości

Monitor do grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Kreska_
Napisano

no wlasnie, jaki monitor polecacie ? Czy te tansze modele lcd do czegos sie nadaja? a jak tak to ktore? Bo ostatnio mialem samsunga 172xp i po 2 dniach musialem go sprzedac, kolory byly nie od przyjecia. Crt pewno lepsze sa jesli chodzi o kolor ale zajmuja tak duzo miejsca... co myslicie, jest na rynku jakis monitor do 3000 ktory w miare wiernie oddalby kolory?

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

ja mam 15 sSony juz od 5 lat :) i w miare sie pracuje, nad kolorami to sie nie zadreczam fajne sa :)

ale ostatnio widzialem na allegro fajne monitory 21 z wysokimi czestotliwosciami odswierzania za okolo 300zl z tego co widzialem koles ktory to sprzedawal mial same pozytywne ocenki wiec to walki nie byly

z tym ze rozmiary mialy pol metra na pol metra na pol metra :D

Napisano

hehe, no nie... ja mam monitorek od tego kolesia, z DHL'em dałem w sumie 350,- i musze przyznac że jest całkiem w porządku, z tym pól na pół metra to fakt spory jest, ale wyświetlany obraz rekompensuje gabaryty ;)

Gość _Kreska_
Napisano

kiedys czytalem recke tych monitorow neovo ( w CA) i byla bardzo pochlebna, moze warto by sie nim zainteresowac. Co do tych tanich crt z allegro to fakt, strasznei kuszaca perspektywa ( rozdzielczosci i odswiezanie powala) ale wymiary... no nie zmiesci mi sie, mowy nie ma, 50cm glebokosci to strasznie duzo.