Gość _Kreska_ Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 no wlasnie, jaki monitor polecacie ? Czy te tansze modele lcd do czegos sie nadaja? a jak tak to ktore? Bo ostatnio mialem samsunga 172xp i po 2 dniach musialem go sprzedac, kolory byly nie od przyjecia. Crt pewno lepsze sa jesli chodzi o kolor ale zajmuja tak duzo miejsca... co myslicie, jest na rynku jakis monitor do 3000 ktory w miare wiernie oddalby kolory?
Hatred Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 ja mam 15 sSony juz od 5 lat :) i w miare sie pracuje, nad kolorami to sie nie zadreczam fajne sa :) ale ostatnio widzialem na allegro fajne monitory 21 z wysokimi czestotliwosciami odswierzania za okolo 300zl z tego co widzialem koles ktory to sprzedawal mial same pozytywne ocenki wiec to walki nie byly z tym ze rozmiary mialy pol metra na pol metra na pol metra :D
Plastique Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 hehe, no nie... ja mam monitorek od tego kolesia, z DHL'em dałem w sumie 350,- i musze przyznac że jest całkiem w porządku, z tym pól na pół metra to fakt spory jest, ale wyświetlany obraz rekompensuje gabaryty ;)
Łukasz Burnet Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 znajomy kupil ostatnio do domu i studia takie cos AG NEOVO F-419 (lcd) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52590351 mowil ze dobre i ze ogolnie chwalony jest ten monitor
Gość _Kreska_ Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 kiedys czytalem recke tych monitorow neovo ( w CA) i byla bardzo pochlebna, moze warto by sie nim zainteresowac. Co do tych tanich crt z allegro to fakt, strasznei kuszaca perspektywa ( rozdzielczosci i odswiezanie powala) ale wymiary... no nie zmiesci mi sie, mowy nie ma, 50cm glebokosci to strasznie duzo.
Hatred Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 no niepowiem cena fajna jak na LCD 19, jeszcze 36miesicy grwarancji... ciekawe
Drakula Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 ja mam Philips'a 15' (sa tez 17') 150fs. Jak dla mnie cool monitor, ktory za swoja cene (ok. 800 zl) dorownuje monitorom crt pod kazdym wzgledem.
Rekomendowane odpowiedzi