Napisano 30 Maj 200321 l Skad mozna pobrac full wersje nie ktorych znanych pluginow takich jak od Digimation, Splutterfish, itd...
Napisano 31 Maj 200321 l Autor Szkoda ze jeszcze po chinsku nie bardzo umiem :D, a kolegow to nie mam ktore zajmuja sie 3d grafika :( A co to jest ten P2P? P.S. Moze kto ma u siebie na ftp jakies pluginy, bardzo bym byl wdzieczny :)
Napisano 15 Czerwiec 200321 l Na e-donkeyu mozna znalesc bardzo duzo dobrych pluginow ktorych nie znajdziesz na DC czy kazie.
Napisano 27 Czerwiec 200321 l na dc jest wszytko, tylko na odpowiednich hubach. tu jest 5,06 terra bita, wierzcie mi tu jest wszystko.
Napisano 29 Czerwiec 200321 l antidot.dyndns.org TREEHOUSE.dns2go.com:411 kvl.dyndns.org Tutaj macie liste hubów poszukajcie na nich takie adresu funtim3.servebeer.com:41141. Wczesniej jednak musicie sie zarejestrowac tutaj callz.no-ip.com:411 lub tutaj callz.no-ip.com .Wiem ze to troche problematyczne ale na tym hubie jest ponad 2 giga stuffu stikte graficznego polecam
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Cytat Originally posted by DeKoVV Skad mozna pobrac full wersje nie ktorych znanych pluginow takich jak od Digimation, Splutterfish, itd... Lol. A skąd wziąłeś 3d studio maxa????
Napisano 9 Lipiec 200321 l Cytat Originally posted by comix ja max\'a oryginalnego kupiłem na targu :P lol [lol2] [lol2] Hehe. Oryginalny, czy tylko w ladnym opakowaniu?? [lol2] Jak orginalny to ile dales? [lol2] Ja swojego w warzywnikau kupilem