Marek G Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Witam wszystkich Poruszony pracą Marcina postanowiłem zgapć jego biuro zmieniłem tylko meble na Dziedzica ,fotel ten sam i parę innych pierdół zmieniłem, zresztą zobaczycie ,render vray ,zrobiłem tylko 1 rzut,siedziałem nad tym 2dni.wyszło jak wyszło sami z resztą ocenicie.pozdr
Hindus Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 oświetlenie, wazon na podłodze, shader na meblach, model laptopa, oświetlenei tej enęki w tle - do wymiany :P nie wymieniłes tylko mebli ;) raczej powiedz czego nie wymieniłes bo tu wszystko jest inne ;) pozdro
Marek G Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 oświetlenie, wazon na podłodze, shader na meblach, model laptopa, oświetlenei tej enęki w tle - do wymiany :P nie wymieniłes tylko mebli ;) raczej powiedz czego nie wymieniłes bo tu wszystko jest inne ;) pozdro okna są te same i wneka czarna jest ta sama :-)nie chodziło mi o to żeby całkowicie zgapić biuro Marcina
Hindus Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 nop luzik wiem ;) taki joke , a tak btw to popraw te wazoniki bo serio psują całość, no i ten shader drewna ;) - to figurka ptaka po lewej ? pozdro.
Marek G Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 nop luzik wiem ;) taki joke , a tak btw to popraw te wazoniki bo serio psują całość, no i ten shader drewna ;) - to figurka ptaka po lewej ? pozdro. ta figurka to brykający Hors .pozdr
JunioR Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Nawet, nawet ale jakoś praca Marcina o wiele, wiele badziej mi sie podoba.
skyinthesea Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 no praca spoko ..... ale praca Marcina faktycznie jakos lepsza :) Pozdro
Marcin Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 slonce ktore rzuca cien pod takim kątem wskazywalo by ze jest to juz sunset wiec nei swiecilo by tak mocno ;]
Marek G Napisano 3 Czerwiec 2005 Autor Napisano 3 Czerwiec 2005 slonce ktore rzuca cien pod takim kątem wskazywalo by ze jest to juz sunset wiec nei swiecilo by tak mocno ;] masz racje moja gafa.podróby są zawsze gorsze - co nie Marcin :-)pozdr
MaGuu Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Jak w tytule: podróbka [nie za bardzo udana] ;) Jak juz wszyscy zauwarzyli pobaw sie oswietleniem i teksturka drewna mogła by być ciekawsza
MOTHMAN Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Marcin - widać od razu że ludziom brak scenki w Contest Light - więc teraz będą przerabiać z przyzwyczajenia wszystkie twoje przyszłe prace... ... jakie jaja ;]
Marcin Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 spoko ... nei ma sprawy ;] juz robie nastepną ;]i mysle ze w ciagu tygodnia sie wyrobie ...narazie kpjujcie tą :P takich rzeczy to ja na forum od kąd jestem to nie widzialem ;]
Marek G Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Napisano 6 Czerwiec 2005 spoko ... nei ma sprawy ;] juz robie nastepną ;]i mysle ze w ciagu tygodnia sie wyrobie ...narazie kpjujcie tą :P takich rzeczy to ja na forum od kąd jestem to nie widzialem ;] zgadzam się MOTHMAN.Marcin czekam na kolejna scenkę.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi