Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

Poruszony pracą Marcina postanowiłem zgapć jego biuro zmieniłem tylko meble na Dziedzica ,fotel ten sam i parę innych pierdół zmieniłem, zresztą zobaczycie ,render vray ,zrobiłem tylko 1 rzut,siedziałem nad tym 2dni.wyszło jak wyszło sami z resztą ocenicie.pozdr

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oświetlenie, wazon na podłodze, shader na meblach, model laptopa, oświetlenei tej enęki w tle - do wymiany :P nie wymieniłes tylko mebli ;) raczej powiedz czego nie wymieniłes bo tu wszystko jest inne ;) pozdro

Napisano
  • Autor
oświetlenie, wazon na podłodze, shader na meblach, model laptopa, oświetlenei tej enęki w tle - do wymiany :P nie wymieniłes tylko mebli ;) raczej powiedz czego nie wymieniłes bo tu wszystko jest inne ;) pozdro

okna są te same i wneka czarna jest ta sama :-)nie chodziło mi o to żeby całkowicie zgapić biuro Marcina

Napisano

nop luzik wiem ;) taki joke , a tak btw to popraw te wazoniki bo serio psują całość, no i ten shader drewna ;) - to figurka ptaka po lewej ? pozdro.

Napisano
  • Autor
nop luzik wiem ;) taki joke , a tak btw to popraw te wazoniki bo serio psują całość, no i ten shader drewna ;) - to figurka ptaka po lewej ? pozdro.

ta figurka to brykający Hors .pozdr

Napisano

Nawet, nawet ale jakoś praca Marcina o wiele, wiele badziej mi sie podoba.

Napisano

slonce ktore rzuca cien pod takim kątem wskazywalo by ze jest to juz sunset wiec nei swiecilo by tak mocno ;]

Napisano
  • Autor
slonce ktore rzuca cien pod takim kątem wskazywalo by ze jest to juz sunset wiec nei swiecilo by tak mocno ;]

masz racje moja gafa.podróby są zawsze gorsze - co nie Marcin :-)pozdr

Napisano

Jak w tytule: podróbka [nie za bardzo udana] ;) Jak juz wszyscy zauwarzyli pobaw sie oswietleniem i teksturka drewna mogła by być ciekawsza

Napisano

Marcin - widać od razu że ludziom brak scenki w Contest Light - więc teraz będą przerabiać z przyzwyczajenia wszystkie twoje przyszłe prace...

... jakie jaja ;]

Napisano

spoko ... nei ma sprawy ;] juz robie nastepną ;]i mysle ze w ciagu tygodnia sie wyrobie ...narazie kpjujcie tą :P takich rzeczy to ja na forum od kąd jestem to nie widzialem ;]

Napisano
  • Autor
spoko ... nei ma sprawy ;] juz robie nastepną ;]i mysle ze w ciagu tygodnia sie wyrobie ...narazie kpjujcie tą :P takich rzeczy to ja na forum od kąd jestem to nie widzialem ;]

zgadzam się MOTHMAN.Marcin czekam na kolejna scenkę.pozdr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.