Napisano 3 Czerwiec 200519 l Pomocy. Ostatnio się trochę wkurzylam bo chcialam znaleść skrót i ponaciskalam wszystkie możliwe klawisze w kawiaturze. Zniknęly mi te " oznaczenia wektorów ( jak chcę przesunąć obiekt lub obrócić go. Nie widze tych strzaleczek i bardzo mi to utrudnia pracę. Niestety jestem laikiem i nie za bardzo wiem gdzie tego szukać. Bagam pomóżcie
Napisano 3 Czerwiec 200519 l heheh tez miałem kiedys ten problem, poradzilem sobie wciskając X tak jak pisze mw4d.
Napisano 3 Czerwiec 200519 l następnym razem jak ci coś przestanie działać to skasuj plik 3dsmax.ini z głównego katalogu - a max znów odzyska siły ;P
Napisano 3 Czerwiec 200519 l danilo2 kasowanie plikow to raczej ostatecznosc i radzilbym zatrzymac to na posta typu, "nic nie dziala, wszystko sie pokrzanilo, ratujcie"
Napisano 3 Czerwiec 200519 l no tak ale ta metoda to i tak działa na wszystko :) ale masz racje - jak masz pewne ustawienie personalne to faktycznie lepiej się powstrzymać od kasowania :)
Napisano 3 Czerwiec 200519 l dla wszystkich majacych problemy typu "cos wcisnalem, stalo sie to i to, pomozcie!" polecam Help>HotKey Map :) wszystkie skroty (a przynajmniej wiekszosc) opisane, wystarczy suwac myszka po makietce klawiaturki