ldv_kzn Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Siema zrobilem namiot na podstawie znakomiterj gry jaka jes Gothic jako ze jestem poczatkujacy/milem duza przerwe w 3dsm to poposze jedynie oporady bez bluzgow ze do d*** (:
ldv_kzn Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 obrazek w samym 3dsm sory za kolory ale musialemgo zmniejszyc do 70kb a uprzednio mial 200
DraB Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 ldv_kzn -> Zmień temat na zgodny z regulaminem, i zapoznaj się z nim. Sprawdź czy wszystko ok bo nie widze:) P.S haha leru byłem szybszy :PPP
ldv_kzn Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 a tu po modyfikakacji w pant shop pro 8
ldv_kzn Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 a wiec zapraszam do komentowania i pomocy w porawkach:) ---------------------------------- chyba teraz dobrze nazwa posta?:P
ldv_kzn Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 nie za wiele i nie za malo (: tyle moge powiedziec:P wiem zemalo szczegolow ale wzorowalem sie na tym
Rekomendowane odpowiedzi