Łukasz Misztela Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 cos jakos nie mam czasu na mazanie:-) dzisjejsza pracka zajela mi kolo 4h pozdrawiam! no to poprawilem tlo tak na sybciutko teraz juz powinno byc ok:)
Tajemniczy_pan Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 postęp widać, sylwetka ładnie zarysowana, choć tło żes maksymalnie odwalił:)
Łukasz Misztela Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 nad tlem jeszcze popracuje:-) tlopoprawione:-) pozdro
Hindus Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 fajnie tylko po za wspomnianym tłem to troszke myśle że za bardzo wygięta poza ale może sie myle(imo dolna cześć ciała za bardzi zchodzi w prawo ) ;) pozdro.
pa6L0 Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 ja bym poprawił ręke wystającą z rękawa..ona jest innego koloru niż górna część ciała kobiety zbyt różowo czerwonawa i popracował nad światłocieniem tej ręki bo wygląda jakby była od starszej kobiety ...a tak to ładnie:)
Tajemniczy_pan Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 chybę ręke też przy okazji zmieniłeś?
Łukasz Misztela Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Napisano 8 Czerwiec 2005 nnie reka byla niezmieniana:-) jeszcze dzisjaj nad tym popracuje no chyba ze przyjdzie dzisjaj do mnie kolezanbka na akt:-) pozdro:)
Ufooox Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 No bardzo ladnie, twarz super wydziergana ;)
sayonerka Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 Sliczne. Mam nadzieje, ze jednak znajdziesz chwilke i jeszcze nad Panienka popracujesz. Wydaje mi sie, ze cos w okolicach lokcia zlego sie dzieje. Pozatym widac roznice miedzy wykonaniem popiersia, a konczynami. Warto podciagnac do gornych partii, a bedzie cudnie! ;) Pozdrawiam.
Łukasz Misztela Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Napisano 9 Czerwiec 2005 no juz poprawilem reszte:-) mam nadzieje ze teraz bedzie ok:-) pozdrawiam
Azazello Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 Wszystko ok... tylko ta twarz... nie chciałbym mieć takiej dziewczyny:) Te kwiatuszki czy co to tam jest... na dole z lewej... paskudnie wyglądają.
Łukasz Misztela Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Napisano 9 Czerwiec 2005 no moze i masz racje Azazell cos musze zrobic z ta tapicerka:)fotelikow pozdro!:)
Ania Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 twarz mi sie podoba, bo nie taka kopiowana laleczka jakich duzo. a o tle juz wspominali, okropnie sie na to patrzy i psuje caly efekt
pa6L0 Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 mi się nadal ta ręka nie podoba..teraz wygląda jak gumowa:/ i nadal ma inny kolor skóry niż jej ramiona i prawie nie ma na niej światłocienia:/
Łukasz Misztela Napisano 11 Czerwiec 2005 Autor Napisano 11 Czerwiec 2005 ok reke jeszcze poprawie ale na tlo niemam pomyslu:-( moze ktos cos podpowie??? pozdro
pa6L0 Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 chmm dziewczyna i kiecka w jakiej jest plus kolor tła które jest za nią ma klimat "twin peaks" troche;) moze by dodać coś po tej lewej stronie moze np lustro i odpicie tej kobiety ukazujące jej tył[tak mi wpadło do głowy, bo oglądałem niedawno "rings"(krótko metrazowy film dziejący się przed druga częścią ring) :] ] i moze na tym stole o kótry ona się opiera położyć jakąś martwą nature..zastawe, ksiażke..coś w ten deseń;) ...no kąbinuj sam
godlikeman Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 tez wlasnie myslalem o jakims lustrze pasujacym do tego klimatu, o komodzie albo ciezkie zaslony. chyba ta sukienka narzuciles jakis styl wiec takie rzeczy sie same nasuwaja na mysl. a przynajmniej tak mi sie wydaje
Rekomendowane odpowiedzi