Napisano 7 Czerwiec 200519 l cos jakos nie mam czasu na mazanie:-) dzisjejsza pracka zajela mi kolo 4h pozdrawiam! no to poprawilem tlo tak na sybciutko teraz juz powinno byc ok:)
Napisano 7 Czerwiec 200519 l postęp widać, sylwetka ładnie zarysowana, choć tło żes maksymalnie odwalił:)
Napisano 7 Czerwiec 200519 l fajnie tylko po za wspomnianym tłem to troszke myśle że za bardzo wygięta poza ale może sie myle(imo dolna cześć ciała za bardzi zchodzi w prawo ) ;) pozdro.
Napisano 7 Czerwiec 200519 l ja bym poprawił ręke wystającą z rękawa..ona jest innego koloru niż górna część ciała kobiety zbyt różowo czerwonawa i popracował nad światłocieniem tej ręki bo wygląda jakby była od starszej kobiety ...a tak to ładnie:)
Napisano 8 Czerwiec 200519 l Autor nnie reka byla niezmieniana:-) jeszcze dzisjaj nad tym popracuje no chyba ze przyjdzie dzisjaj do mnie kolezanbka na akt:-) pozdro:)
Napisano 8 Czerwiec 200519 l Sliczne. Mam nadzieje, ze jednak znajdziesz chwilke i jeszcze nad Panienka popracujesz. Wydaje mi sie, ze cos w okolicach lokcia zlego sie dzieje. Pozatym widac roznice miedzy wykonaniem popiersia, a konczynami. Warto podciagnac do gornych partii, a bedzie cudnie! ;) Pozdrawiam.
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Autor no juz poprawilem reszte:-) mam nadzieje ze teraz bedzie ok:-) pozdrawiam
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Wszystko ok... tylko ta twarz... nie chciałbym mieć takiej dziewczyny:) Te kwiatuszki czy co to tam jest... na dole z lewej... paskudnie wyglądają.
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Autor no moze i masz racje Azazell cos musze zrobic z ta tapicerka:)fotelikow pozdro!:)
Napisano 9 Czerwiec 200519 l twarz mi sie podoba, bo nie taka kopiowana laleczka jakich duzo. a o tle juz wspominali, okropnie sie na to patrzy i psuje caly efekt
Napisano 10 Czerwiec 200519 l mi się nadal ta ręka nie podoba..teraz wygląda jak gumowa:/ i nadal ma inny kolor skóry niż jej ramiona i prawie nie ma na niej światłocienia:/
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Autor ok reke jeszcze poprawie ale na tlo niemam pomyslu:-( moze ktos cos podpowie??? pozdro
Napisano 11 Czerwiec 200519 l chmm dziewczyna i kiecka w jakiej jest plus kolor tła które jest za nią ma klimat "twin peaks" troche;) moze by dodać coś po tej lewej stronie moze np lustro i odpicie tej kobiety ukazujące jej tył[tak mi wpadło do głowy, bo oglądałem niedawno "rings"(krótko metrazowy film dziejący się przed druga częścią ring) :] ] i moze na tym stole o kótry ona się opiera położyć jakąś martwą nature..zastawe, ksiażke..coś w ten deseń;) ...no kąbinuj sam
Napisano 11 Czerwiec 200519 l tez wlasnie myslalem o jakims lustrze pasujacym do tego klimatu, o komodzie albo ciezkie zaslony. chyba ta sukienka narzuciles jakis styl wiec takie rzeczy sie same nasuwaja na mysl. a przynajmniej tak mi sie wydaje