Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

sciagnalem sobie V-ray\'a 1.09.02t (tego co mozna sciagnac na stronie v\'raya) sciagnalem wersje do maxa 4.x chociaz mam maxa 5 ale jak chcem zainstalowac do maxa 5 to mi pisze ze nie mam go zainstalowaneo czy cos takiego, sprawa tkwi w tym ze jak juz chcem wyrenderowac obojetnie co on ciagle robi w renderze Bulding SD tree (static raycast accelerator) czekam 30 min i nic jakby max sie wieszal czy on ma to robic dlugo czy po prostu musze cos zmienic (np. wersje maxa lub win bo mam ME) z gory dzieki za pomoc o ile wiecie o co mi chodzi :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem moze masz za malo ramu sprobuj zwiekszyc pierwszy paramert w BSD o 20 :)

Napisano
  • Autor

juz wszystko dobrze wystarczylo przeinstalowac system na xp :) ale mam kolejny problem, otorz nie wiem jak moge zrobic swoja mape hdri (jezeli wogule mozna ja zrobic) z gory dzieki za pomoc pisze to w tym temacie bo nie ma sensu zakladac nowego :) z gory dzieki za pomoc[piwo]

Napisano
  • Autor

znalazlem taki program jak hdrshop nie wiem jak go uzywac niby z jakiegos obrazka robie mape hdri ale jak vray chce jej uzyc to pisze HDRI map locked, not loading o co biega czy to ten hdrshop cos psuje czy ja w maxie moze macie jakies tutki na temat hdri i wszstkiego z tym zwiazane

Napisano

Jest jakaś ina możliwośc zniwelowania tego błędu co jest w temacie niz przeinstalowanie sysa??

pozdro

KAIN