Napisano 1 Czerwiec 200321 l Słyszał może ktos o tym że CD Projekt Red Studio jest w trakcie tworzenia gry rpg na podstawie wiedźmina? Przeczytałem to w gazecie i był tam nawet adres http://www.thewitcher.com ale jest tam tylko jakiś obrazek startowy ale podobno strona rusza w dzień dziecka więc jakoś jeszcze tam wpadnę. Ma ktoś może coś więcej na temat tej gry?
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Czytalem gdzies na forum ze gra ma dzialac na zmodyfikowanym enginie mortyra. Ale reki za to nie dam sobie uciac.
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Swego czasu ludziska z CD Projektu szukali chętnych do robienia Wieśmina. Wiem, że za zasady gry odpowiedzialny jest gość od jakiegoś polskiego papierowego rpg, chyba od \"Dzikich Pól\" jeżeli mnie pamięć nie myli. A stronka jescze nie działa :(.
Napisano 4 Czerwiec 200321 l A wiecie ze mnie sie to nawet podoba? Grafka nie jest co prawda jakas full-wypas ale moze za duzo nagralem sie w neverwinter nights:) Szkoda tylko ze nie zapowiada sie by wprowadzili tu jakies nowatorskie rozwiazania:mad: Edit: wiedzmini nie mieli bialych wlosow:)??
Napisano 7 Czerwiec 200321 l Dla mnie to wygląda tak jakby scenerię opracowali profesjonaliści a modele robili amatorzy - w dodatku w erze T&L obraz jak żyleta? ech.... za dużo gram w UT2 :) PS: Nie każdy wiedźmin miał białe włosy - po próbie traw każdy miał szansę na jakąś mutację - Gerald wyłapał albinizm :)
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Andrea: Nie wszyscy wiedźmini mieli białe włosy. Tylko Geralt z Rivii miał białe włosy i dlatego został nazwany białym wilkiem i na jego magicznym medalionie był wilk... W filmie było pare niedoróbek no ale... :P