Napisano 1 Czerwiec 200321 l Witam, jestem zieloniutki jesli chodzi o brazila i inne niestandardowe renderery. Zawsze używałem scanline\'a. Byłbym wdzieczny za takie info: gdzie znaleźć coś na temat brazila? jakie materiały, tutoriale? Prosiłbym o linki, a także moze jakieś bezpośrednie porady albo wytłumaczenie tutaj co jest do czego i z czym sie co tam je... :D
Napisano 1 Czerwiec 200321 l @ M@Ti kiedy dalsza czesc opisu? Czekam z niecierpliwoscia :) greetz[piwo]
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Autor dzieki, o to chodzilo, ale to chyba jeszcze nie wszystko co? wrzucisz tam cos jeszcze M@ti??
Napisano 2 Czerwiec 200321 l http://www.zsm.bochnia.pl/~mt/arts_view.php?nr=14 NIedokończone, ale nie mogę jush czekac, bo sie zestarzeje :-))) Nie zdążyłem tego przeczytac drugi raz po napisaniu, wiec moga byc jakies bledy, ale powinno byc ok :-)))
Napisano 7 Czerwiec 200321 l ty M@ti to juz chyba jakis *.txt masz na pulpicie z tym adresem :D ja juz bym zwariowal od ciaglego podawania adresu ale stronka super szkoda ze nie chce mi sie otworzyc jakos poki co [pomocy] no a ty koncz koncz czlowieku w ja sie zestarzeje :D
Napisano 7 Czerwiec 200321 l Heh, stronka jest do du*y... nie mam t jej poprawic, wogole cos czuje ze we wakacje sie za to wshystko wezme ;-))) A strona sie ostatnio nie otwiera, bo serwer przelaczaja :-))) Zrobili mi nowa pracownie w szkole i zmieniaja kompy z serwerem...:-) Ale regula jest taka, ze jak widac moje logo na forum to strona dziala, wiec... :-)