wizz Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 Wakacje już za chwilke więc mam czas na jakąś pracke ( mam nadzieje że tym razem uda mi sie skończyć coś ) Pomysł nijaki, chce zrobić jakąś postać, byle co, dorwałem printa na necie i postanowiłem go zrobić z małymi modyfikacjami :) Głowe widać na focie, mam również ręke którą modelowałem pierwszy raz wiec nie jest za dobra i dlatego jej nie pokazuje :P ps. Postać będzie miała ciało człowieka.
ZiBi_PL Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 oczy ladne ale calosc -smieszna troche :D:D
wizz Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Napisano 12 Czerwiec 2005 malutki update ( ręka ) jak juz pisałem robie takie cześci ciała pierwszy raz więc są jakie są :/
lpshinoda Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 za długie palce, skoro ma mieć ciało człowieka, co do głowy to nos i oczy spoko, reszta do facelift'ingu. pozdro
Mergan Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 troszke dziwne ma usta za to nos i oczy są świetne
lpshinoda Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 dół od człowieka raczej to nie będzie, klatka piersiowa jest jakaś nieproporcjonalna, ale zawsze możesz z niego zrobić humanoida, popraw palce, fajnie wygląda ten "ludzki"tors z głową pozdro
Rekomendowane odpowiedzi